Μίνως Θεοχάρης: «Μέσα μου είχα πολύ θετικό ένστικτο για το «Κάτω Παρτάλι»»
Media

Μίνως Θεοχάρης: «Μέσα μου είχα πολύ θετικό ένστικτο για το «Κάτω Παρτάλι»»

Φέτος από την τηλεόραση τόσο με τη σειρά όσο και με το παιχνίδι ο Μίνως Θεοχάρης πήρε ιδιαίτερη προβολή. Πώς διαχειρίζεται αυτή την κατάσταση;

«Σε γενικές γραμμές κάνω ότι δεν συμβαίνει τίποτα, γιατί ως άνθρωπος είμαι της άποψης ότι τα πάντα στην τηλεόραση είναι μόδα και περνάνε. Επιτρέπω βέβαια στον εαυτό μου κάποιες στιγμές να απολαμβάνει αυτή την κατάσταση και από την άλλη όταν φρικάρω απομονώνομαι ή βρίσκω καταφύγιο στους φίλους μου. Κοιτάζω αυτή την όποια αναγνωρισιμότητα να τη χρησιμοποιήσω σωστά προκειμένου να συνεχίσω και στο μέλλον κάτω από καλύτερες συνθήκες τη δουλειά μου στο θέατρο» τόνισε στο Hello.
-Αν και είστε χρόνια στο χώρο, σας ενοχλεί που ξαφνικά φέτος σας έμαθαν οι περισσότεροι;
«Το βρίσκω λογικό. Δεν είχα κάνει ποτέ εξάλλου μέχρι φέτος κάποια μεγάλη τηλεοπτική δουλειά στην τηλεόραση που να είχε τόση μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο.»
- Πώς μπήκε το «Κάτω Παρτάλι» στη ζωή σας;
«Ήρθε εντελώς ξαφνικά και απότομα στη ζωή μου. Μάλιστα, είναι ωραίο να έχεις την τύχη και να αποκτάς σε μεγάλη ηλικία ένα δικό σου χωριό, μια και εγώ δεν έχω αφού είμαι γέννημα θρέμμα Αθηναίος. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι σε αυτήν τη δουλειά και ξέρω πως οτιδήποτε έχει προκύψει επαγγελματικό μετά από το «Κάτω Παρτάλι» στη ζωή μου το έχει φέρει το χωριό μου. Αν θέλετε είναι η ευκαιρία που περίμενα να έρθει εδώ και χρόνια στη δική μου ζωή και καριέρα και το γεγονός που έδρασε πιο καταλυτικά στη δική μου ιστορία.»
-Πιστεύετε ότι σε κάθε άνθρωπο έρχονται στη ζωή του οι ευκαιρίες που πρέπει;
«Σίγουρα! Το πιστεύω απόλυτα. Η γενιά η δική μου μπορεί να είναι ριγμένη αρκετά σε σχέση με τις προηγούμενες, όμως στο τέλος παρά τις δυσκολίες και την υπομονή που κάνουμε, μας δίνονται οι ευκαιρίες που χρειαζόμαστε. Βέβαια έχει να κάνει και με τις επιλογές που κάνει ο καθένας μας στη ζωή του. Προσωπικά ξέρω ότι αυτό που με. γεμίζει είναι η δουλειά μου στο θέατρο γι' αυτό και δεν με απασχολεί το εάν θα παίζω σε ένα υπόγειο γκαράζ ή σε ένα μεγάλο θέατρο. Κάνω αυτήν τη δουλειά γιατί με κάνει ευτυχισμένο. Τη στιγμή, μάλιστα που το συ-νειδητοποίησα'αυτό το πράγμα, ήρθε στη ζωή μου και το «Κάτω Παρτάλι».
- Περιμένατε την επιτυχία της σειράς;
«Ναι. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το πώς θα πάει μια δουλειά, αλλά διαβάζοντας το σενάριο ήξερα ότι θα είναι μια πολύ ωραία και αξιόλογη σειρά. Μέσα μου είχα πολύ θετικό ένστικτο για το «Κάτω Παρτάλι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved