Κωνσταντίνος Καζάκος: «Είναι άχαρη η θέση του κριτή, όμως θα το σκεφτόμουν»
Media

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Είναι άχαρη η θέση του κριτή, όμως θα το σκεφτόμουν»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε για την συμμετοχή του στο «Your face sounds familiar» και εξομολογήθηκε αν θα δεχόταν να είναι σε κριτική επιτροπή κάποιου σόου.

Πέρσι σε είδαμε στο Your Face Sounds Familiar. Θυσιάζονται πιστεύεις οι ελληνικές σειρές για τέτοιου τύπου εκπομπές;

«Καταρχάς το YFSF, δεν έχει καμία σχέση με τα παρόμοια διαγωνιστικά σόου που βλέπουμε. Δεν είχε αποχωρήσεις, ήμασταν ένα παρεάκι που έκανε αυτά που του έδιναν, τα οποία δεν ήταν κι εύκολα. Σίγουρα θυσιάζονται οι σειρές. Το YFS ήταν ένα καθαρά ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Στα άλλα τα talent shows που έχουν και στοιχεία reality, βλέπεις την αγωνία των παικτών, αν θα μείνουν ή θα φύγουν, κλάματα, υστερίες, καταστάσεις που σε κάνουν να γελάς. Το βρίσκω φτηνό θέαμα και δεν προσφέρουν και τίποτα, με τους χορούς και τα τραγούδια. Τα παιδιά που συμμετέχουν είναι εξαιρετικά ταλαντούχα κι όμως τα λιώνουν. Δεν είναι αυτός ο δρόμος για ένα νέο παιδί να δείξει το ταλέντο του».

Θα έπαιρνες ποτέ τη θέση του κριτή;

«Είναι άχαρη θέση, όμως θα το σκεφτόμουν. Βλέπω πολλές φορές πως οι κριτές ξεφεύγουν λίγο και θεωρούν πως αυτοί που κρίνουν είναι παιδάκια ή μαθητές και αρχίζουν να λένε βλακείες και χοντράδες. Κάποιος πρέπει να τους μαζεύει λίγο», δήλωσε στο «mustonline».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved