Ελισάβετ Σπανού: «Δεν θα ξαναέκανα το Πρωινό mou ή πρωινή εκπομπή»
Media

Ελισάβετ Σπανού: «Δεν θα ξαναέκανα το Πρωινό mou ή πρωινή εκπομπή»

Η Ελισάβετ Σπανού σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τι «γεύση» της άφησε η συμμετοχή της στο «Πρωινό mou» και αν θα ήθελε να είναι και του χρόνου στο πάνελ της εκπομπής.

Το γεύση σου άφησε το «Πρωινό mou»;
«Η μόνη επαφή που είχα με την τηλεόραση πριν βρεθώ στο "Πρωινό mou" ήταν ως συνεντευξιαζόμενη. Έμαθα πολλά πράγματα από την τηλεόραση, απέκτησα νέες εμπειρίες και, το κυριότερο, έγινα γρήγορα μέλος μιας όμορφης παρέας. Δεν θέλησα ποτέ να διεκδικήσω το ρόλο της παρουσιάστριας, ούτε ένιωσα πως είμαι μέρος ενός ξερού πάνελ. Η παρεϊστικη ατμόσφαιρα ήταν εκείνη που έκανε τη διαφορά στη δική μας εκπομπή...».
Θα ήθελες να συνεργαστείς με το «Πρωινό mou»;
«Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω καριέρα στην τηλεόραση. Δεν έχω καμία τέτοια επιδίωξη. Θέλει πολλές ειδικές γνώσεις και εγώ δηλώνω άσχετη . Έχω μάθει μόνο τα στοιχειώδη, που αρχίζουν και τελειώνουν στο πώς να μην περνάς μπροστά από τις κάμερες . Χωρίς να είμαι απόλυτη, δεν θα ξαναέκανα το Πρωινό mou ή πρωινή εκπομπή, γιατί πέρασα πολύ όμορφα ένα χρόνο και απέκτησα την εμπειρία που ήθελα. Γιατί να επαναλάβω κάτι κάτω από τις ίδιες συνθήκες Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος», δήλωσε στο περιοδικό «like»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved