Δέσποινα Καμπούρη: Ποιο πρόγραμμα ζήλεψε φέτος στην τηλεόραση;
Media

Δέσποινα Καμπούρη: Ποιο πρόγραμμα ζήλεψε φέτος στην τηλεόραση;

Η Δέσποινα Καμπούρη μπορεί να απέχει από το τηλεοπτικό προσκήνιο εδώ και λίγο καιρό, όμως όχι μόνο δεν απαρνείται τη μικρή οθόνη αλλά παρακολουθεί ανελλιπώς σχεδόν όλα τα προγράμματα.

Ποιο όμως ήταν εκείνο που την έκανε να... ζηλέψει; «Όταν βλέπω παρέες που πραγματικά περνούν καλά και γελάνε, θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου ως μέλος της ομάδας» δηλώνει η ίδια στην ερώτηση της real και συνεχίζει: «Για παράδειγμα, η παρέα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1. Γενικά, μου αρέσουν οι τηλεοπτικές συντροφιές».

Υπάρχουν;

«Υπάρχουν. Τους βλέπεις να περνάνε καλά. Τους βλέπεις και έξω μαζί. Όχι, δεν είμαι τόσο καχύποπτη. Δεν λέω πως είναι κολλητοί φίλοι ή γίνονται οικογενειακοί φίλοι».

Εσύ έχεις φίλους από την τηλεόραση;

«Ναι, έχω αρκετούς φίλους από την τηλεόραση».

Πώς είναι η ιδανική εκπομπή για εσένα;

«Μοιάζει πολύ με την τελευταία εκπομπή που έκανα στον ΣΚΑΪ, το «Για μια καλύτερη ζωή». Ήταν μια πολυσυλλεκτική εκπομπή. Είχε συνεντεύξεις με ανθρώπους που έλεγαν κάτι ξεχωριστό, άνθρωποι που δεν ήταν γνωστοί αλλά είχαν να μοιραστούν σπουδαίες προσωπικές ιστορίες. Ανθρωποκεντρικές εκπομπές, αυτές είναι που με αγγίζουν περισσότερο. Με όμορφες ιστορίες, με πράγματα που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Γενικότερα, θα ήθελα να κάνω ό,τι με συγκινεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved