Σοφία Βόσσου: «Στο YFSF πήγα γιατί γούσταρα!»
Media

Σοφία Βόσσου: «Στο YFSF πήγα γιατί γούσταρα!»

Η Σοφία Βόσσου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο YFSF, για τις κριτικές που δέχτηκε και εξομολογήθηκε αν το μετάνιωσε που συμμετείχε.

Τι γεύση σου άφησε η συμμετοχή σου στο YFSF;

«Πάρα πολύ γλυκιά... Το 90% από αυτά που έκανα, αντικειμενικά, όταν τα έβλεπα μετά, μου άρεσαν».

Έκανες υπέρβαση του εαυτού σου για τις ανάγκες του παιχνιδιού;

«Σε αρκετά πράγματα ξεπέρασα τα όριά μου, ειδικά όσον αφορά στο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας για κάθε μίμηση! Ήταν η πρώτη φορά που δοκιμάστηκα σε τόσο πολλά...».

Ήσουν προετοιμασμένη για όλα αυτά που έζησες μέσα στο talent show αλλά και για τις κριτικές που δέχτηκες εκείνο το διάστημα;

«Ξέρω καλά πώς λειτουργεί ένα σόου, οι παίκτες, η επιτροπή. . .Έπρεπε, όμως, να καλύψουμε και τηλεοπτικές ανάγκες. Δεν ήμουν προετοιμασμένη για την κούραση που θα αντιμετωπίζαμε, μας τα είχαν πει πιο χαλαρά τα πράγματα, αλλά αποδείχτηκαν πολύ πιο ζόρικα και επειδή κάνω και άλλα παράπλευρα, με κούραζε όλο αυτό πάρα πολύ».

Γιατί πήγες στο YFSF; Τι σου πρόσφερε;

«Πήγα γιατί γούσταρα! Επειδή απέχω δισκογραφικά, το παιχνίδι μού έδωσε τη δυνατότητα να με μάθουν και οι μικρότερες ηλικίες. Φρεσκάρει την ύπαρξή σου στο χώρο όταν πας σε ένα τέτοιο σόου».

Σε ενοχλεί που ο κόσμος σε έχει ταυτίσει με δύο τρία τραγούδια, όπως με το "Δεν μετανιώνω";

«Δεν με ενοχλεί καθόλου! Μακάρι όλοι οι καλλιτέχνες να είχαν την ευτυχία να είναι σταμπαρισμένοι και ο κόσμος να τους αγαπάει τόσα χρόνια», δήλωσε στο περιοδικό «YOU».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved