Ο Άρης Καβατζίκης μιλάει πρώτη φορά για τους λόγους της αποχώρησής του από τον Κωστόπουλο
Media

Ο Άρης Καβατζίκης μιλάει πρώτη φορά για τους λόγους της αποχώρησής του από τον Κωστόπουλο

Φέτος, ο Άρης Καβατζίκης αλλάζει... στρατόπεδο και θα βρίσκεται στο Πρωινό του ΑΝΤ1 των Λιάγκα-Σκορδά μετά τη πρόωρη αποχώρησή του από το Πρωινό Mou των Κωστόπουλου-Μπαλατσινού.


«Αποχώρησα γιατί κάποια στιγμή ένιωσα ότι υπήρχε μία διάσταση σε ορισμένα θέματα με τον Πέτρο Κωστόπουλο και δεν υπήρχε λόγος να πάρει μεγαλύτερη έκταση. Έτσι, θεώρησα ότι ο καλύτερος τρόπος είναι η αποχώρηση μου. Από εκεί και πέρα, μου έγινε μία ενδιαφέρουσα πρόταση από τον ΑΝΤ1 και πιο συγκεκριμένα τον Γιώργο Λιάγκα, τον οποίο θεωρώ από τους πιο έμπειρους δημοσιογράφους στην Ελλάδα. Ο Γιώργος και η Φαίη είναι πάρα πολύ ανοιχτοί σε προτάσεις. Αν μου αρέσει κάποιο θέμα, δεν αποκλείεται να πάω επιτόπου με την κάμερα» εξηγεί ο ίδιος στο Mytv.
Φέτος, μάλιστα, είχε δεχτεί πρόταση πάλι από το Mega: «Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις, οι οποίες όμως δεν είχαν προλάβει να διαμορφωθούν τελείως. Έπρεπε να πάρω μία απόφαση και επειδή με τον Γιώργο είχαμε κάνει πιο συγκεκριμένες κουβέντες και η προσέγγιση του ΑΝΤ1 ήταν πιο ολοκληρωμένη, απάντησα θετικά. Για εμένα, είναι πολύ τιμητικό που οι άνθρωποι του Mega θέλησαν να συνεχίσουμε τη συνεργασία, παρόλο που αποχώρησα πρόωρα από την εκπομπή».

Όσο για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται ήδη σε κόντρα με τη Σάσα Σταμάτη, αναφέρει: «Είδα κάποια δημοσιεύματα που έλεγαν ότι υπάρχει πόλεμος μεταξύ της Σάσας, της Μαίρης και του Άρη. Τη Σάσα τη γνωρίζω μόνο από την παρουσία της στον δημοσιογραφικό χώρο και έχω διαπιστώσει ότι είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πιστεύω ότι θα προσπαθήσουμε μαζί να φέρουμε εις πέρας αυτό το lifestyle κομμάτι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved