Μαρίνος Κόνσολος: «Δεν πρόκειται να θυσιάσω τίποτα από μένα στον βωμό της επιτυχίας»
Media

Μαρίνος Κόνσολος: «Δεν πρόκειται να θυσιάσω τίποτα από μένα στον βωμό της επιτυχίας»

O Μαρίνος Κόνσολος είναι βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ρωτηθηκε για τους λόγους αποχώρησής του από τη σειρά Μπρούσκο: «Δεν φεύγω χαρούμενος από αυτή τη δουλειά. Φεύγω με πολύ βαριά καρδιά γιατί η δουλειά έγινε με φίλους. Προσπαθώ να διαφυλάξω κάποια δικά μου πράγματα και πι-στεύω πως αυτή ήταν η καλύτερη λύση. Σε κάποια φάση ένιωσα ότι άρχισα να χάνω πολλά στοιχεία του εαυτού μου που για εμένα ήταν πολύ σημαντικά. Ενιωθα να χάνω λίγο τις ισορροπίες και τα δεδομένα μου. Ένιωθα όλοι γύρω μου να ασχολούνται -και εγώ μπήκα σε αυτό το τριπάκι, το παραδέχομαι- με νούμερα, συνεντεύξεις, φωτογραφίσεις. Εκεί συνειδητοποίησα ότι δεν σπούδασα υποκριτική για να με ενδιαφέρει αυτό το πράγμα. Με ενδιαφέρει το πιο ουσιαστικό της υπόθεσης... δηλαδή, το τι κάνω εγώ μέσα από την υποκριτική μου και το τι καταλαβαίνει ο κόσμος μέσα από τη δουλειά μου.»
-Μα, η τηλεόραση έχει και αυτές τις παρενέργειες...
«Σ' το ξαναλέω, δεν σπούδασα υποκριτική για να γίνω σταρ/Ηταν μία ανάγκη που με ώθησε να το κάνω αυτό. Για να είμαι ειλικρινής, αν θα ήθελα να δείξω κάτι μέσα από αυτό που έκανα, είναι ότι όταν έχεις όνειρα θα πρέπει να ρισκάρεις. Δεν σκύβεις το κεφάλι, κάνεις υπομονή και εφησυχάζεις στις ευκολίες σου. Οχι. Δεν πρόκειται να θυσιάσω τίποτα από μένα στον βωμό της επιτυχίας» τόνισε στο Mytv.
-Πώς θα ολοκληρωθεί ο ρόλος σου στη σειρά; Θα υπάρξει αντικαταστάτης;
«Έχω πάρει στα χέρια μου τα τελευταία επεισόδια όπου ολοκληρώνεται ο ρόλος, αλλά ύστερα από συνεννόηση και με την παραγωγή και με τη σεναριογράφο της σειράς, Βάνα Δημητρίου, έχουμε πει ότι αυτός ο ρόλος δεν θα πεθάνει σεναριακά. θα φύγει κάπως από την ιστορία γιατί αφήνουμε ένα πάρα πολύ μικρό παράθυρο, ένα ενδεχόμενο, ότι ίσως κάποια στιγμή μπορεί ο Αντώνης να επιστρέψει. Βέβαια το θεωρώ απίθανο να το μετανιώσω και να γυρίσω πίσω, αλλά πάντα αφήνουμε ένα ανοιχτό ενδεχόμενο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved