Κατερίνα Γκαγκάκη: «Σκέφτηκα πολλές φορές να φύγω από τον ΑΝΤ1»
Media

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Σκέφτηκα πολλές φορές να φύγω από τον ΑΝΤ1»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ανήκει πολλά χρόνια στο δυναμικό του ομίλου ΑΝΤ1.

Μάλιστα, εκτός από Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων την έχουμε δει και στην κριτική επιτροπή talent shows και έχει αποδείξει ότι το γυαλί της πάει πολύ. Ωστόσο, υπήρξαν στιγμές που είχε σκεφτεί να φύγει από το κανάλι του Αμαρουσίου.
«Σκέφτηκα πολλές φορές να φύγω αλλά δεν το έκανα. Υπάρχουν δυο βασικά πράγματα που με κρατάνε εδώ. Η οικογένεια Κυριακού και η ομάδα μου. Και αν ποτέ έφευγα από τα media δεν θα πήγαινα σε ανταγωνιστικό μέσο θα έκανα μια άλλη δουλειά», αποκάλυψε στην απογευματινή ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Θεοδώρου στον «Κλικ fm» της Κύπρου. Η Κατερίνα Γκαγκάκη σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για τις εξελίξεις στον ΑΝΤ1 και όχι μόνο. Όσον αφορά στα υψηλά νούμερα του Μάρκου Σεφερλή στο Mega δήλωσε: «Στον ΑΝΤ1 επικρατούσε απόλυτη ψυχραιμία για τα νούμερα του Σεφερλή σε σημείο που δεν το πίστευε ούτε ο Γιώργος ούτε η Φαίη. Ξέρουμε πως παίζετε το παιχνίδι της τηλεόρασης. Ο Γιάννης Λάτσιος έπεσε μέσα για χιλιοστή φορά όταν είπε έχουμε πολύ καλή εκπομπή που ο κόσμος την αγαπάει»
- Ισχύουν οι φήμες που θέλουν τον Τζόνυ Καλημέρη να πηγαίνει στον ΑΝΤ1;
«Είναι κάτι που δεν μπορώ ν' απαντήσω εγώ»


- Ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε ραντεβού με τον Πέτρο Μπούτο;
«Έχει γίνει ραντεβού με τον Καπουτζίδη και τον Μπούτο και μάλιστα σε δημόσιο χώρο. Δεν κρύφτηκαν και απ' ότι ξέρω ετοιμάζει μια πολύ καλή σειρά για το Mega»

- Ποιο από τα πρόσωπα που έχουν φύγει θα ήθελες να γυρίσουν πίσω στον ΑΝΤ1;

«Η Ζέτα Μακρυπούλια. Είναι πολυτάλαντη, εξαιρετική παρουσιάστρια και ταιριάζει στον ΑΝΤ1. Είναι ΑΝΤ1 material. Και θα ήθελα να δω στον ΑΝΤ1 τον Σάκη Αρναουτογλου με δική του εκπομπή»

- Τι δεν σου αρέσει στο dancing;
«Όχι ακριβώς δεν μου αρέσει, απλά θεωρώ ότι μεταξύ των συμμετεχόντων δεν υπάρχει χημεία. Δεν έχουν δέσει. Είναι αστείο να λένε ότι δεν είναι όλοι star»

- Ισχύει ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι στο «YFSF»;
«Ο Μουτσινάς έχει κάνει κάποιες συζητήσεις για το «Your face sounds familiar». Αν κλείσει δεν σημαίνει ότι θα φύγει κάποιος από την κριτική επιτροπή. Άλλωστε και στο dancing πέντε είναι οι κριτές»

- Ισχύει ότι το The Voice θα πάει Κυριακή και πως το YFSF αναβάλλεται;
«Υπάρχει μια σκέψη το «Your face sounds familiar» να πάει Σεπτέμβρη και το «The voice» να πάει Κυριακή. Όλα αυτά βέβαια με βάση τις πολιτικές εξελίξεις»

Τέλος, η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε ότι από τον ΑΝΤ1 λείπει μια πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved