Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε το παρασκήνιο της καταγγελίας Χαϊκάλη
Media

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε το παρασκήνιο της καταγγελίας Χαϊκάλη

Ο Γιώργος Παπαδάκης, που ήταν καλεσμένος στο Όλα Μπιπ, εξήγησε τι συνέβη με την καταγγελία χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη στην εκπομπή του.


«Κάθε χρόνο κάνουμε πρόσκληση στον Λάκη Λαζόπουλο και κάποια στιγμή ανταποκρίνεται και έρχεται. Έτυχε να έρθει ο Λάκης και την ώρα που μιλούσαμε είπε ότι έχει δει ένα βίντεο με απόπειρα χρηματισμού. Τον ρωτήσαμε τι είναι αυτό και έτσι ξεκίνησε όλη η ιστορία. Στις διαφημίσεις πιέσαμε τον Λάκη να μας πει ποιος είναι αυτός, μας το είπε. Μου είπε εμένα ότι είναι ο Παύλος Χαϊκάλης, αλλά μου εξήγησε ότι δεν μπορεί να πει το όνομά του και του είπα ότι θα τον πάρω εγώ τηλέφωνο να τον ρωτήσω. Τον παίρνω τηλέφωνο στις διαφημίσεις, μετά μιλάνε μεταξύ τους και αποφάσισαν να το πουν. Το μόνο λάθος που έκανε ο Παύλος ήταν που είπε: "Α, είναι και ο Λάκης εκεί;" και του λέει ο Λαζόπουλος: "Βρε δεν μιλάγαμε προηγουμένως στις διαφημίσεις;". Εκεί τα έχασε».

Πιστεύει ότι ο Λάκης Λαζόπουλος πήγε στην εκπομπή με σκοπό να κάνει τη συγκεκριμένη αποκάλυψη; Ο παρουσιαστής απάντησε: «Μπορεί να το ήξερε και να εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι είναι σε μια εκπομπή με μεγάλη τηλεθέαση, αλλά όχι ότι ήρθε γι'αυτό. Εγώ δεν θέλω να το πιστέψω αυτό. Είμαστε χρόνια φίλοι με τον Λάκη και με εμπιστεύεται. Δεν βγαίνει συχνά στην τηλεόραση, αλλά βγαίνει κάθε χρόνο στην εκπομπή. Φέτος έτυχε να είναι αυτό, πέρυσι, πρόπερσι δεν υπήρχε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved