Αναμένοντας το «θαύμα» της τηλεθέασης η Μελέτη κάνει Hashtag τον… Άγιο
Media

Αναμένοντας το «θαύμα» της τηλεθέασης η Μελέτη κάνει Hashtag τον… Άγιο

Τα νούμερα της Ελεονώρας Μελέτη ως γνωστόν είναι μονοψήφια και... άκρως χαμηλά. Η παρουσιάστρια λοιπόν αναμένοντας το «θαύμα» της τηλεθέασης κάνει Hashtag τον... Άγιο.

Μετά τις εκπομπές για τον πληρωμένο έρωτα, τα στοιχειωμένα μέρη, την μαριχουάνα κτλ, ήρθε η στιγμή ο Άγιος Παϊσιος να βάλει το χεράκι του μπας και δει η Ελεωνόρα κάποια άνοδο στα πολύ χαμηλά ποσοστά της.

Μπορεί το κανάλι στο οποίο βρίσκεται να μην έχει την τηλεθέαση αυτών που είχανε τα προηγούμενα στα οποία εργαζόταν, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι άλλες εκπομπές του E, όπως για παράδειγμα αυτή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη... σκίζουν στην ζώνη τους και φέρνουν υψηλά ποσοστά στον σταθμό. Και δεν είναι η μόνη... Και άλλες τα πηγαίνουν εξαιρετικά βάσει των συνθηκών όπως το Αποκλειστικά με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Οι δικαιολογίες λοιπόν για τις «χαμηλές πτήσεις» στερεύουν και η Ελεονώρα Μελέτη σήμερα θα κάνει #HASHTAG τη λέξη #ΑΓΙΟΣ μπας και γίνει το... θαύμα της «ανάστασης» των δικών της ποσοστών τηλεθέασης.

Με αφορμή την αγιοποίηση του μοναχού Παϊσιου, το καινούργιο επεισόδιο της εκπομπής, ερευνά τον τρόπο με τον οποίο η Ορθόδοξη Εκκλησία, προχωρά στην αγιοποίηση και την ανακατάταξη. Τα θαύματα, οι βίοι αλλά και οι αμφιλεγόμενες στιγμές μοναχών και αγίων, όπως επίσης και ιστορίες που συγκλόνισαν το πανελλήνιο με «άγιους» και «άγιες», που έφτασαν μέχρι τις δικαστικές αίθουσες.

Η Ελεονώρα Μελέτη και η δημοσιογραφική της ομάδα, φτάνουν μέχρι τη σημερινή κατοικία της περίφημης «Αγίας» Αθανασίας του Αιγάλεω, που ζει πίσω από κλειστές πόρτες που θυμίζουν φρούριο, στην καρδιά της Αθήνας. Ερευνούν και τι πραγματικά συνέβη με το αναλλοίωτο λείψανο του μοναχού Βησσαρίωνα, αλλά και με τις εικόνες που δακρύζουν κι αναβλύζουν μύρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved