Βασίλης Καλλίδης: «Η Μενεγάκη είναι απρόβλεπτη»
Media

Βασίλης Καλλίδης: «Η Μενεγάκη είναι απρόβλεπτη»

Ο Βασίλης Καλλίδης είναι πλέον αρκετά χρόνια συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη. Δεν τον έχει κουράσει αλήθεια αυτή η καθημερινή επανάληψη στην εκπομπή της;

Ο ίδιος απαντά: «Όχι. Η Ελένη είναι με την ενδιαφέρουσα έννοια απρόβλεπτη» λέει στη real και συνεχίζει: «Είναι αυτό που λέει η Elen De Generis, «θέλω να τους έχω όλους στις μύτες των ποδιών τους», σε εγρήγορση δηλαδή. Κάποτε έβγαινα στις 14.00, τώρα με θέλει στις 13.00. Αυτό με έχει σε εγρήγορση γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα βγω. Μου αρέσει πολύ γιατί είμαι άνθρωπος που βαριέται γρήγορα. Αλλιώς δεν θα είχα κάτσει, όχι δεύτερη χρονιά, ούτε την πρώτη δεν θα είχα τελειώσει. Η Ελένη διαθέτει μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, περνάμε καλά, γελάμε, ταιριάζουμε πολύ γαστρονομικά, έχουμε τους ίδιους γευστικούς κάλυκες. Ταιριάζουμε και στο χιούμορ, γιατί έχει τρομερό χιούμορ!»

Επίσης σου κάνει τις σωστές ερωτήσεις τη σωστή στιγμή.

«Ακριβώς. Η Ελένη, τη στιγμή που είναι δίπλα μου είναι ο μέσος τηλεθεατής που έχει την απορία. Είναι εκεί, παρούσα, το ζει και μπορεί να σου πετάξει και ένα «να βάλουμε και κρασί;» και αν της πω «δεν έχει κρασί η συνταγή», εκείνη θα πει «ας βάλουμε και κρασί που μου αρέσει». Αυτό είναι που με τρελαίνει και δεν βαριέμαι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved