Χριστίνα Λαμπίρη: «Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σταρ»
Media

Χριστίνα Λαμπίρη: «Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σταρ»

Για τον τρόπο που επιλέγει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό αλλά και για τη συχνότατη ανακύκλωση των προσώπων της ελληνικής σόουμπιζ μιλάει η Χριστίνα Λαμπίρη...

Πώς αντιµετωπίζεις τον ανταγωνισµό;

«Ο ανταγωνισµός για εµένα είναι το άλφα και το ωµέγα. Είµαι ένας ανταγωνιστικός άνθρωπος, είµαι µέσα στην αγορά, ξέρω ότι ο άλλος µε πληρώνει γιατί είµαι άλογο κούρσας. ∆εν µε κρατά γιατί υπάρχει κάποια φιλική σχέση. Ξέρω ότι αν δεν "τα φέρω", θα πάω σπίτι µου. Είναι απλό. ∆εν χωρούν ροµαντισµοί σε αυτά τα πράγµατα. Τα πάντα µεταφράζονται σε νούµερα τηλεθέασης. Αυτό είναι το τίµηµα της δουλειάς µας».

Γιατί βλέπουµε να ανακυκλώνονται τα πρόσωπα της ελληνικής σόουµπιζ;

«Τι είναι η Ελλάδα. Μια µπουκιά άνθρωποι είµαστε. ∆εν υπάρχουν σταρ. Είναι µετρηµένοι στα δάχτυλα των χεριών, άντε και των ποδιών. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους για τους οποίους είχα φρικάρει και είπαµε µε το Star πως σταµατάω το µεσηµεριανό. Την τελευταία χρονιά που γύρισα από τις διακοπές και κάναµε την πρώτη σύσκεψη, αισθάνθηκα σαν να µην είχα φύγει ποτέ. Μπαίνοντας στο γραφείο άκουσα να αναφέρονται τα ίδια πρόσωπα, τα ίδια γεγονότα και είπα από µέσα µου «ζω τη µέρα της µαρµότας».

Πηγή: Real

 

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved