Χ. Λαμπίρη: «Όσες φορές προσπάθησα να πάω στην ενημέρωση, έσπασα τα μούτρα μου»
Media

Χ. Λαμπίρη: «Όσες φορές προσπάθησα να πάω στην ενημέρωση, έσπασα τα μούτρα μου»

Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλάει για μεγάλα τηλεοπτικά ταλέντα όπως ο Νίκος Μουτσινάς και η Κατερίνα Ζαρίφη και παραδέχεται πως ο κόσμος την έχει εντάξει στον τομέα του lifestyle...

Από τις νέες τηλεοπτικές αφίξεις ξεχωρίζεις κάποια;

«Η τηλεόραση σε επιλέγει. Είναι αυτό το µαγικό: ή θα περάσεις στον κόσµο ή όχι. Όσο και να προσπαθήσει ο οποιοσδήποτε να σε φτιάξει και να πείσει πως εσύ είσαι το νέο αστέρι της τηλεόρασης, ο κόσµος θα αποφασίσει τελικά. Μπορεί να είσαι πολύ καλός, αλλά δεν έχει καµιά σηµασία αν δεν περνάς «απέναντι». Αµφιβάλλει κανείς πως ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα ταλαντούχο παιδί; Ή πως η Κατερίνα Ζαρίφη είναι ένα πολύ καλό τηλεοπτικό πρόσωπο; Προσπάθησαν να κάνουν κάτι, τα κατάφεραν; Αυτό το παράδειγµα νοµίζω τα λέει όλα».

Τον Νίκο Μουτσινά τον έβλεπαν το µεσηµέρι, αλλά όχι το βράδυ...

«Είναι πώς θα κουµπώσει το κόνσεπτ. Αποτελεί µεγάλη παγίδα: να σε συνδυάζει ο κόσµος µε ένα συγκεκριµένο προϊόν».

Εσύ συνάντησες τέτοιες παγίδες;

«Φυσικά. Εγώ τελικά δεν µπορώ να κάνω τίποτε άλλο, εκτός από αυτό που κάνω. Τι νοµίζεις, εγώ δεν είχα ανησυχίες, ενηµερωτικές ιδέες; Όσες φορές το είχα προσπαθήσει έσπαγα τα µούτρα µου. Ο κόσµος ήθελε να µε βλέπει στο µεσηµεριανό. Το µυαλό του κόσµου µε έχει εντάξει στο lifestyle. Μπορεί αυτός να µην ήταν ο στόχος της ζωής µου, αλλά εντέλει αυτό ήταν που µε δικαίωσε».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved