Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αρνητική κριτική»
Media

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αρνητική κριτική»

Πώς αντιμετωπίζει τις κακές κριτικές η Ντορέττα Παπαδημητρίου και πως εκλαμβάνει τα σχόλια που γίνονται για την εμφάνιση μιας παρουσιάστριας;


Η τηλεόραση ωστόσο λειτουργεί σαν... μεγεθυντικός φακός των πάντων. Είστε έτοιμη για τυχόν κακά σχόλια και κριτικές με αφορμή το παιχνίδι; Δεδομένου ότι δεχτήκατε κριτική και για την παρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision.
«Πρόκειται για κάτι πού έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές, δεν είναι κάτι νέο για μένα. Έχω καταλήξει όμως πως τελικά με αφορούν μόνο οι απόψεις όσων αληθινά εκτιμώ και όσων έχουν κάτι σοβαρό και στοιχειοθετημένο να μου πουν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αρνητική κριτική, αρκεί να γίνεται καλοπροαίρετα και όχι από κακία ή κουτσομπολιό».


Όλα τα άλλα κουτσομπολιά, που έχουν να κάνουν με την εμφάνιση μιας γυναίκας της τηλεόρασης, με τις ρυτίδες της ή πόσα κιλά πήρε, ακόμα και στην εγκυμοσύνη της, δεν τα βρίσκετε καταπιεστικά; «Τα βρίσκω αδιάφορα. Δεν με αγγίζουν καθόλου, ακόμα και αν ασχολούνται ολόκληρες εκπομπές με αυτά. Είναι τέτοιο το θαύμα που συντελείται μέσα σου όταν γίνεσαι μητέρα, αλλάζουν τόσο οι προτεραιότητες σου, που δεν σε νοιάζουν ούτε τα κιλά σου ούτε το τι λένε γι' αυτά. Επειτα, πιστεύω πως οι γυναίκες και ακόμα περισσότερο οι μαμάδες μπορούμε να αντέξουμε όλα τα δύσκολα, γι' αυτό άλλωστε η φύση μας επέλεξε για να μας χαρίσει το δώρο της ζωής. Επειδή μπορούμε τα πάντα»,λέει στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved