Όλα τα μεγάλα ονόματα συνεχίζουν στον ΑΝΤ1!
Media

Όλα τα μεγάλα ονόματα συνεχίζουν στον ΑΝΤ1!

Στην ανανέωση των συµφωνιών µε τα «δυνατά» ονόµατα παρουσιαστών στον τοµέα της ψυχαγωγίας προσανατολίζεται η διοίκηση του ΑΝΤ1 ενόψει της νέας σεζόν.

Στα τέλη Μαΐου λήγουν τα συµβόλαια των παρουσιαστών που εντάχθηκαν στον ΑΝΤ1 το καλοκαίρι του 2013, δηλαδή του Γιώργου Λιάγκα, της Φαίης Σκορδά, του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Μαρίας Μπεκατώρου. Τα συµβόλαια είναι διάρκειας δύο ετών συν ένα, κάτι που σηµαίνει ότι υπάρχει προοπτική ανανέωσης από τη µεριά του καναλιού για επέκταση των εν λόγω συνεργασιών για έναν επιπλέον χρόνο. Σύµφωνα µε πληροφορίες της real, η διοίκηση του ΑΝΤ1 σχεδιάζει να προχωρήσει στην επέκταση των συµβολαίων αυτών και να διατηρήσει στο δυναµικό του τα πρόσωπα που «ηγούνται» του τοµέα ψυχαγωγίας.
Έχοντας περάσει µε επιτυχία τις εξετάσεις της AGB, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκόρδα, οι οποίοι, παρά την ενδυνάµωση του ανταγωνισµού, έχοντας απέναντί τους τον Μάρκο Σεφέρλη στο Mega, διατήρησαν και φέτος την πρωτιά στην πρωινή ζώνη 10 µε µία, έχουν εξασφαλίσει ψήφο εµπιστοσύνης του ΑΝΤ1 και για την προσεχή σεζόν. Τυπικά η ανανέωση του συµβολαίου τους αναµένεται να διευθετηθεί έως τα τέλη Μαΐου. Θετικά προχωρούν και οι διεργασίες για την ανανέωση των συµβολαίων του Γρηγόρη Αρανούτογλου και της Μαρίας Μπεκατώρου. Μπορεί να µην είναι βέβαιο αν και µε τι σύνθεση θα συνεχίσουν την επόµενη σεζόν τα «Καρντάσιανς», αλλά είναι σαφής η πρόθεση του καναλιού να αξιοποιήσει αµφοτέρους τους παρουσιαστές σε άλλα ψυχαγωγικά πρότζεκτ. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου οδεύει προς το νέο µαγειρικό τηλεπαιχνίδι My mum cooks better than yours µε προοπτική να αναλάβει και βραδινό σόου τη νέα σεζόν, ενώ η Μαρία Μπεκατώρου ξεκινά στις 9 Μαΐου το «Πρωινό Σ/Κ» και αναµένεται τον Οκτώβριο να παρουσιάσει και το Your face sounds familiar.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved