Media

Γιώργος Παπαδάκης: Η δημόσια συγγνώμη για την «μαϊμού» ψυχίατρο στην υπόθεση της Άννυ

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη στους τηλεθεατές καθώς και εκείνος φιλοξένησε την «μαϊμού» ψυχίατρο υποστηρίζοντας ότι εργάζεται για τον ΟΚΑΝΑ και είχε ζητήσει να αφαιρεθεί η επιμέλεια της Άννυ από τους γονείς της.

Ο δημοσιογράφος τόνισε: «Σε αυτές τις περιπτώσεις αναγνωρίζεις το λάθος σου. Ήταν λάθος μας! Λάθος μας γιατί εν αγνοία μας δώσαμε σε μία κυρία τη δυνατότητα να κερδίσει πέντε – δέκα λεπτά δημοσιότητας», είπε και πρόσθεσε παρόλο που έχει συλληφθή και σήμερα θα απολογηθεί, τηλεφώνησε ξανά, χθες αργά το βράδυ με άλλο αριθμό τηλεφώνου και ζήτησε να βγει σήμερα στην εκπομπή του για να ζητήσει συγγνώμη.
«Θα μου πείτε "δεν έχετε ευθύνη εσείς;". Βεβαίως! Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από εσάς και, πάνω από όλα, θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη και από την Εισαγγελία Ανηλίκων και από τον ΟΑΚΑ... Προσέξτε όμως! Δεν πρόκειται για ανευθυνότητα στο όνομα του ανταγωνισμού! Αναμφισβήτητα, ένα μερίδιο ευθύνης ανήκει σε εμάς, αλλά δεν πρόκειται για το παιχνίδι του ανταγωνισμού, δεν πρόκειται για παραπληροφόρηση, όμως, φορέας παραπληροφόρησης γίνεσαι όταν μία κυρία κάνει αυτό που κάνει... Στο ποσοστό που μας αναλογεί, μιας και είχε βγει και σε άλλα κανάλια πιο πριν, ζητάμε συγγνώμη. Λάθος! Λάθος! Λάθος!» είπε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved