Μπέσυ Μάλφα: «Ευτυχώς δεν έχει τύχει να κυνηγήσω για να πάρω τα όποια λεφτά μου»
Media

Μπέσυ Μάλφα: «Ευτυχώς δεν έχει τύχει να κυνηγήσω για να πάρω τα όποια λεφτά μου»

Μπορεί πολλοί ηθοποιοί να παραμένουν απλήρωτοι από τηλεοπτικές δουλειές που έχουν κάνει, όμως ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί στη Μπέσυ Μάλφα η οποία μιλάει επίσης για τον καλό της φίλο, τον ταλαντούχο Αλέξανδρο Ρήγα αλλά και το αγαπημένο της Your Face sounds familiar.

Μοιάζεις να απολαμβάνεις το νέο «πάντρεμά» σου με τον Αλέξανδρο Ρήγα, λίγο καιρό μετά τις «Φόνισσες της Παπαδιαμάντη».

«Δουλέψαμε για πρώτη φορά στην πολύ μοντέρνα επιθεώρηση «Ζείτε παίδες Ελλήνων» που έγραψαν με τον Δημήτρη Αποστόλου, ξαναβρεθήκαμε στις «Φόνισσές» τους και τώρα ήρθε το «Χωρίζουμε λέμε». Είναι ιδιοφυές το γράψιμό τους και είναι μεγάλη χαρά για τον ηθοποιό να ερμηνεύει ήρωές τους. Τον Αλέξανδρο τον ήξερα από όταν ήταν στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και εγώ, που σπούδαζα χορό, πήγαινα σε αυτή για να παρακολουθώ μαθήματα. Τον είχα ξεχωρίσει για το μυαλό του, την οξυδέρκειά του, το χιούμορ του».

Μαζί ήσασταν και στο talent show Your Face Sounds Familiar. Το χάρηκες εκείνο το «στοίχημα»;

«Εντυπωσιάστηκα με το που μου έδειξαν το πρώτο υλικό και είπα «ναι» χωρίς καν να κλείσω λεφτά! Είναι ένα πολύ πρωτότυπο παιχνίδι ικανοτήτων που ελπίζω να ξαναγίνει. Φέτος με τις οικονομικές δυσκολίες «πάγωσε», αλλά μου λένε ότι θα γίνει τον Οκτώβριο. Το θέλω πολύ».

Πληρώθηκες για το show αυτό ή ανήκεις στην κατηγορία αυτών που περιμένουν ακόμα λεφτά;

«Πληρώθηκα! Ευτυχώς δηλαδή, γιατί είμαστε και εμείς πολύ πιεσμένοι με τρία παιδιά και τα έξοδα να τρέχουν. Ευτυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει τύχει να κυνηγήσω για να πάρω τα όποια λεφτά μου».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved