Μπέσυ Μάλφα: «Είναι ανέκδοτο ότι έχω «σκοτωθεί» με την Παναγιώτα Βλαντή»
Media

Μπέσυ Μάλφα: «Είναι ανέκδοτο ότι έχω «σκοτωθεί» με την Παναγιώτα Βλαντή»

Διαψεύδει τις φήμες ότι έχει «σκοτωθεί» με την άλλοτε συμπρωταγωνίστριά της Παναγιώτα Βλαντή η Μπέσυ Μάλφα η οποία μιλάει και για την «κόντρα» της με τον Τάκη Ζαχαράτο την εποχή που συνεργάζονταν για το "Your face sounds familiar".

Φήμες, πάντως, σε ήθελαν «σκοτωμένη» με την Παναγιώτα Βλαντή όταν κάνατε τα «Μαύρα μεσάνυχτα».

«Αυτό είναι ανέκδοτο κανονικό! Είχαμε κάνει μια σκηνή που τραβούσε η μία τις τρέσες της άλλης και φτιάχτηκε ολόκληρο «σίριαλ» πάνω σ' αυτό! Είμαστε φίλες, συνεργαστήκαμε άψογα, παρά τρίχα να κάναμε μαζί και το «Μια τρελή, τρελή οικογένεια» και δεν βλέπω την ώρα να δουλέψουμε και πάλι μαζί. Είναι υπέροχο παιδί, ταλαντούχο και πολύ γλυκό. Όλα τα άλλα λέγονται για να λέγονται και γράφονται για να γράφονται».

Κάποια ένταση όμως υπήρξε με τον Τάκη Ζαχαράτο όταν κάνατε το Familiar, με τον οποίο δεν μιλάγατε στον τελικό, επειδή είχε θυμώσει για κάτι, Μπέσυ!

«Έκανε κόνξες ο γλυκός μου! Κάτι έγινε, κράτησε μούτρα και μετά όλα καλά! Δεν είναι «ίντριγκες» αυτές! Στο ξαναλέω: θέλω να περνάω καλά σε ό,τι κάνω και το καταφέρνω. Για εμένα η δουλειά μου είναι χαρά. Το έλεγα και στον «αέρα» του σόου, πως με αυτό ξέδινα, ένιωθα σαν να πηγαίνω σε πάρτι. Δεν θέλω να χαλάει η διάθεσή μου, παιδιά! Πρέπει να χαιρόμαστε που έχουμε δουλειά που κάνουμε κάτι που αγαπάμε και που ο κόσμος μάς αγκαλιάζει με τέτοια θέρμη. Είναι δύσκολοι οι καιροί και πρέπει να συσπειρωθούμε - το μαζί είναι που μετράει πάνω από όλα και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Οφείλουν να το καταλάβουν!».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved