Χριστίνα Λαμπίρη: «Η Τατιάνα είναι μεγάλη αγωνίστρια και το απέδειξε περίτρανα φέτος»
Media

Χριστίνα Λαμπίρη: «Η Τατιάνα είναι μεγάλη αγωνίστρια και το απέδειξε περίτρανα φέτος»

Η Χριστίνα Λαμπίρη σε συνέντευξή της μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και τον ανταγωνισμό.

Έρχομαι στα υπόλοιπα τηλεοπτικά πρόσωπα. Πώς σου φαίνεται η Τατιάνα Στεφανίδου;

«Η Τατιάνα είναι μεγάλη αγωνίστρια και το απέδειξε περίτρανα φέτος. Νομίζω ότι και το κανάλι δικαιώθηκε που την τοποθέτησε εκεί, αλλά και η ίδια έχει βρει τους ρυθμούς και τα πατήματά της. Υπάρχουν μέρες που έχει στριμώξει πολύ την Ελένη».

Ελένη Μενεγάκη;

«Είναι μια σταθερή αξία. Εκτιμώ ότι περνά την καλύτερη φάση της ζωής της σε όλα τα επίπεδα. Από τη στιγμή που είναι εκείνη τόσο καλά στον αέρα, το εισπράττει και ο κόσμος. Η τηλεόραση είναι καθρέπτης».

Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά;

«Μιλάς για δύο παιδιά που υπεραγαπώ. Δεν είμαι ο τύπος που μιλώ για συναδέλφους. Όλοι δίνουν αγώνα, ακόμη και ο Γιώργος με τη Φαίη, που αποτελούν κατεστημένο στο πρωινό. Όλοι θεωρώ πως βρίσκουν σιγά σιγά τις ισορροπίες τους. Θυμόμαστε την πρώτη ημέρα που ο Μάρκος μπήκε σαρωτικός στο στούντιο της εκπομπής και έπειτα ισορρόπησαν τα πράγματα. Δίνουν μάχη στήθος με στήθος στα νεανικά τους κοινά. Όλοι δίνουμε μια μάχη. Ζούμε από αυτό το επάγγελμα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει χομπίστας, θα φαινόταν. Είμαστε επαγγελματίες και σημασία εντέλει δεν έχει τι λέει η Λαμπίρη ή ο οποιοσδήποτε, αλλά ο κόσμος», δήλωσε στο περιοδικό «supertv».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved