Τα ξένα ΜΜΕ για την Αγγελική Νικολούλη και την αναζήτηση του μικρού Μπεν
Media

Τα ξένα ΜΜΕ για την Αγγελική Νικολούλη και την αναζήτηση του μικρού Μπεν

Tην Παρασκευή το «Φως στο Τούνελ» έφερε ξανά στο προσκήνιο την υπόθεση του μικρού Μπεν Νήνταμ που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς από την Κω στις 24 Ιουλίου 1991, σε ηλικία 21 μηνών.

Η αγγλική Αστυνομία ήλθε στην Ελλάδα, καθώς ένας νέος κύκλος ερευνών, έχει ξεκινήσει στη χώρα μας με τη συνεργασία Ελλήνων και Άγγλων αξιωματικών, για την «Επιχείρηση Μπεν».
Στην εκπομπή της Παρασκευής φιλοξενήθηκαν στο «Φως στο Τούνελ» ο Βρετανός επικεφαλής της ομάδας έρευνας Ματ Φένγουϊκ, έμπειροι ντετέκτιβ, ο Άγγλος δημοσιογράφος Μαρκ Γουίτι και η οικογένεια του άτυχου παιδιού.
Το κοινό ενεργοποιήθηκε και επικοινώνησε με την εκπομπή. Συγκεκριμένα, υπήρχαν πολλές πληροφορίες από την Βόρεια Ελλάδα σχετικά με την υπόθεση, ενώ δόθηκαν και τα τηλέφωνα των Βρετανικών Αρχών στον αέρα. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη καθώς ήδη οι αγγλικές αρχές έχουν δεχθεί πληθώρα τηλεφωνημάτων από την Ελλάδα.
Σημειώνεται ακόμη ότι η Βρετανική μη κυβερνητική φιλανθρωπική οργάνωση «Crimestoppers» προσφέρει αμοιβή σε οποιονδήποτε παρέχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην ανακάλυψη του Μπεν.
Την ζωντανή εκπομπή παρακολούθησαν και κάλυψαν τα τηλεοπτικά συνεργεία του BBC και του ITV News ενώ αποσπάσματα ζήτησαν το βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι SKY NEWS και τα ειδησεογραφικά πρακτορεία Reuters και ENEX. Επιπλέον, όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά Βρετανικά site, μεταξύ των οποίων της Guardian και της Mirror κάνουν εκτενείς αναφορές στην υπόθεση αναπαράγοντας αποσπάσματα από την εκπομπή.

Όπως δήλωσε ο Βρετανός επικεφαλής της ομάδας έρευνας Ματ Φένγουϊκ στο κεντιρκό δελτίο ειδήσεων του Alpha το Σάββατο: «Πρόκειται για μία εξαιρετική εκπομπή που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και η επιτυχία της είναι προφανής. Έχει τη στήριξη του ελληνικού λαού και της ελληνικής κοινότητας. Ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων βλέπει την εκπομπή στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κάνουμε έκκληση στον κόσμο σε όλη την Ελλάδα για να μας βοηθήσει».


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved