Μαθιουδάκη-Σπαλιάρας: «Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά»
Media

Μαθιουδάκη-Σπαλιάρας: «Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά»

Η Μένια Μαθιουδάκη και ο Γιάννης Σπαλιάρας σε κοινή τους συνέντευξη μίλησαν για τους ρόλους τους στη σειρά «Ρουά ματ».

Γιάννη, πως προέκυψε ο ρόλος σου στο Ρουά Ματ; Μίλησέ μας λίγο γι’ αυτό…

Γιάννης Σπαλιάρας: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου. Συμφωνήσαμε και αμέσως μετά το Πάσχα ήρθα στην Κύπρο για να ξεκινήσω γυρίσματα».


Απ’ ό,τι παρακολουθούμε και στις οθόνες μας ανέλαβες καθήκοντα σύμβουλου επιχειρήσεων για τη Ρουμπίνη (Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη), στην οποία σε συστήνει η Παυλίνα (Μένια Μαθιουδάκη)…
Γιάννης Σπαλιάρας: «Ακριβώς! Αλλά, αυτό είναι η βιτρίνα θα λέγαμε. Ουσιαστικά, ο λόγος που έχει κατέβει στην Κύπρο ο Φίλιππος Σακελλαρίδης, είναι επειδή ψάχνει μια οικογένεια από το παρελθόν του. Υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από αυτό, κάτι τον συνδέει με την οικογένεια, καθώς και ένα οκτάχρονο κοριτσάκι το οποίο αναζητά. Θα δούμε στην πορεία γιατί…».

Ο κόσμος εσένα Μένια, σε γνώρισε από τη συμμετοχή σου πέρσι στο Μπρούσκο ως Εύα και φέτος στο Ρουά Ματ ως Παυλίνα. Δύο διαφορετικοί ρόλοι, αλλά εξίσου αναγνωρίσιμοι από το τηλεοπτικό κοινό. Πώς εισέπραξες αυτή την εμπειρία;
Μένια Μαθιουδάκη: «Για μένα ήταν κάτι μοναδικό. Η τηλεόραση ήρθε ξαφνικά στη ζωή μου, αφού μετά από δύο-τρεις μήνες με το που τελείωσα τη σχολή μπήκα στο Μπρούσκο. Ήταν αναπάντεχο και συγχρόνως ευχάριστο όλο αυτό. Εισέπραξα την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα»!

Αν θα διάλεγες έναν από αυτούς τους ρόλους, ποιον θα προτιμούσες και γιατί;
Μένια Μαθιουδάκη: «Έχω ως Μένια, στοιχεία και από τους δύο μου ρόλους. Δίνω δηλαδή, δικά μου στοιχεία στον κάθε ρόλο. Νομίζω όμως, πως η Παυλίνα είναι πιο κοντά μου. Μου αρέσει που είναι άμεση, χύμα, αληθινή και τα λέει όλα σταράτα!».

Θα θέλατε στο μέλλον να κάνετε δικές σας οικογένειες;

Γιάννης Σπαλιάρας: «Ναι, μέσα στα επόμενα χρόνια. Μου αρέσουν πολύ τα παιδάκια…».

Μένια Μαθιουδάκη: «Δεν είναι στους άμεσους στόχους μου, αλλά ναι, εννοείται. Θα ήθελα να κάνω μεγάλη οικογένεια και πολλά παιδιά».

Πηγή: Hello Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved