Οι συμμαθητές: Ο Παύλος πιάνει την Τατιάνα στα πράσα να...
Media

Οι συμμαθητές: Ο Παύλος πιάνει την Τατιάνα στα πράσα να...

Σήμερα στη σειρά, η Μαριλένα προσπαθεί ν' ανακαλύψει ποιος της στέλνει ανώνυμα γράμματα και η Βάλια γίνεται έξαλλη με τον Αντρέα και τους φίλους του που «λεηλάτησαν» το σπίτι του Γρηγόρη.

Ο Γιώργος υποδέχεται τον Αριστείδη στην εταιρία, ο οποίος παραλίγο να πιάσει την Τατιάνα με τον Παύλο σε ερωτικές περιπτύξεις. Ο Αντρέας αρχίζει να προβληματίζεται για το μέλλον του και η Μαριλένα βρίσκεται κοντά σε μια μεγάλη αποκάλυψη για την Τατιάνα...

Ο Αντρέας παρουσιάζει στον Αριστείδη την ιδέα του για ένα προϊόν που θα κάνει τις ακαθαρσίες των σκύλων πιο σκληρές προκειμένου να μαζεύονται πιο εύκολα από τους ιδιοκτήτες τους. Ο Στέφανος ζητάει από τη Μαριλένα να πληρώσει προκειμένου να της αποκαλύψει όσα ξέρει για την Τατιάνα. Ο Αριστείδης καλεί έκτακτο συνέδριο των στελεχών προκειμένου ο Αντρέας να παρουσιάσει το νέο προϊόν. Ο Στέφανος ενημερώνει την Τατιάνα ότι η Μαριλένα και η Βάλια είναι στα χνάρια της Αθανασίας. Η Ντίνα ανησυχεί για το μέλλον του γάμου της με τον Ισίδωρο εν όψει του γάμου της Γκέλυς. Η Τατιάνα αιφνιδιάζει τη Μαριλένα και τη Βάλια ζητώντας τους να βρεθούνε για να τους αποκαλύψει κάτι για την Αθανασία Μπενάκη. Μετά την επιτυχή παρουσίαση του νέου προϊόντος της Κουλντογκ, ο Παύλος κατηγορεί τον Αντρέα ότι θέλει να σαμποτάρει την καριέρα του. Η Τατιάνα αποκαλύπτει στη Μαριλένα και τη Βάλια ότι η Αθανασία είναι μακρινή ξαδέρφη της που αγνοούσε και τους δίνει το τηλέφωνό της. Ο Αντρέας ανακοινώνει στον Φρίντομ και στην Κρίστη τα επαγγελματικά του νέα και δέχεται σφοδρή κριτική. Η Βάλια επικοινωνεί με την Αθανασία προκειμένου να βρεθούνε από κοντά. Η Μαριλένα μαθαίνει από τον Παύλο για την συνεργασία του Αντρέα με τον Αριστείδη. Ο Παύλος πιάνει την Τατιάνα στα πράσα να μιλάει με τη Βάλια υποκρινόμενη την Αθανασία. Η Μαριλένα δηλώνει στον Αντρέα ότι αμφιβάλει για τη σχέση τους, επειδή παίρνει αποφάσεις που την αφορούν άμεσα χωρίς να την ενημερώνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved