Άλεξ Κάβδας: Πώς ήρθε στην ζωή του η τηλεόραση;
Media

Άλεξ Κάβδας: Πώς ήρθε στην ζωή του η τηλεόραση;

Ο Άλεξ Κάβδας πέρασε στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών και αμέσως γράφτηκε στο Θέατρο των Αλλαγών.

Εκεί είχε την καλύτερη καθηγήτρια μιούζικαλ, την Εβελίνα Παπούλια. Τα περιοδικά προέκυψαν κάπως τυχαία. «Είχα αρχίσει να ψάχνομαι για δουλειά. Μια κοπέλα που ήξερα με είδε εξωστρεφή και κοινωνικό και μου πρότεινε να περάσω για συνέντευξη από το γραφείο της. Ήταν δημοσιογράφος στις εκδόσεις Λυμπέρη. Μου έδωσαν να γράψω δοκιμαστικά ένα κείμενο με τίτλο "Πώς ντύνονται οι γαλαζοαίματοι". Μάλλον τους άρεσε και μου πρότειναν να συνεργαστώ στο μεγάλο τεύχος των Χριστουγέννων ως εξωτερικός. Ετσι ξεκίνησα στο περιοδικό "Life & Style" και έξι χρόνια μετά είχα γίνει υπεύθυνος μόδας στο "Men's Health" και συνεργαζόμουν με τη "Vogue" και το "Status". Εκείνη την περίοδο έπαιξα και στο σίριαλ "Πήρα κόκκινα γυαλιά"» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Πώς, όμως, κατέληξε παρουσιαστής στο ελληνικό MTV;
«Πέρασα από τέσσερα ή πέντε casting. Πολύ δύσκολα casting. Κι ανάμεσα σε 2.000 υποψηφίους οι Ευρωπαίοι που είχαν έρθει επέλεξαν εμένα και τη Ναυσικά Λαλιώτη. Η πρώτη μας επίσημη δουλειά ως παρουσιαστές ήταν στη συναυλία του MTV Greece στο Καλλιμάρμαρο, με τους REM, Kaiser Chiefs και Gabriella Cilmi. Είχα πάθει σοκ. Με είχαν βάλει μέσα στο σκοτάδι στο κέντρο του σταδίου, μου είπαν "θα σου μετρήσουμε ανάποδα και με το σήμα ότι βγαίνεις ίσως χρειαστεί να αυτοσχεδιάσεις" και ξαφνικά έπεσαν όλοι οι προβολείς πάνω μου σε ένα κατάμεστο Καλλιμάρμαρο. Ήταν από τα πιο τρομακτικά πράγματα που έχω ζήσει. Κάναμε τέσσερις διαφορετικές εκπομπές τότε. Και για δύο μήνες και ραδιόφωνο».
Και πώς βρέθηκε αυτό το εναλλακτικό παιδί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη; «Κοίτα, δεν ξέρω τι ορίζεται ως εναλλακτικό και τι ως mainstream. Έναν χρόνο πριν βγω στην Ελένη είχα πάει σε ραντεβού για μια θέση μόδας. Δεν συνεργαστήκαμε τότε. Την επόμενη χρονιά, όμως, με φώναξαν επίσημα για θέση παρουσιαστή. Ήταν μεγάλη ευθύνη αυτή η δουλειά. Ναι, είμαι εργασιομανής. Το έχω πάρει από τον πατέρα μου».


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved