Αυτή είναι η νέα εκπομπή του Mega!
Media

Αυτή είναι η νέα εκπομπή του Mega!

Τι κάνω όταν στη ζωή μου έρχονται τα πάνω κάτω;

Η νέα εκπομπή του MEGA, «My Life» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, που μεταδίδεται το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 στις 17.30, επιχειρεί να δώσει λύσεις στο ερώτημα που βασανίζει όλο και περισσότερους ανθρώπους στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.
Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης συναντά τον εκδότη Άρη Τερζόπουλο, που από τη μια μέρα στην άλλη έχασε τα πάντα: τα περιοδικά, την οικογένεια, τους φίλους, την πίστη του στη ζωή. Πώς βγήκε νικητής μετά από τρία χρόνια «βυθισμένος» στην κατάθλιψη; Ο Άρης συναντά τον Ηλία που ήρθε αντιμέτωπος στα 30 του με μια σοβαρή ασθένεια και συζητούν για το πώς κατάφεραν να ξανασταθούν στα πόδια τους.
Οι επιστήμονες βάζουν στον κύκλο της ζωής τις ιστορίες τους και δίνουν λύσεις που αφορούν όλους μας.
Στην ίδια εκπομπή μαθαίνουμε να παρατηρούμε το σώμα μας και να προλαμβάνουμε σοβαρά προβλήματα υγείας πριν πάμε στο γιατρό .
Επίσης, απαντώνται τα ερωτήματα: ποιες τροφές βάζουν μπροστά τον μεταβολισμό μας; Μπορούμε να εξαφανίσουμε τις ραγάδες από το σώμα μας;
Πώς θα βοηθήσουμε ένα παιδί με δυσλεξία;
Η εκπομπή «My Life» έχει ως στόχο να φέρει στο επίκεντρο της προσοχής τις ζωές όλων μας και να δώσει πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις στα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που δεν μας αφήνουν να χαρούμε τη ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved