Οι συμμαθητές: Ο Φρίντομ κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Βάλια
Media

Οι συμμαθητές: Ο Φρίντομ κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Βάλια

Σήμερα στους συμμαθητές, η Τατιάνα λέει στη Μαριλένα ότι η Αθανασία έφυγε στο εξωτερικό αλλά η Μαριλένα δε δείχνει να την πιστεύει. Παύλος και Στέφανος προσπαθούν να σκάψουν τον λάκκο του Αντρέα στην εταιρία και τα καταφέρνουν.

Ο Φρίντομ κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Βάλια και ο Στέφανος προσεγγίζει τη Γκέλυ για να εκδικηθεί τον Αντρέα. Ο Ζήσης θα δει κάτι που θα τον πληγώσει και η Μαριλένα θ’ ανακαλύψει τελικά ποια είναι πραγματικά η Τατιάνα.

Η Τατιάνα παραδέχεται στη Μαριλένα ότι αυτή είναι η Αθανασία Μπενάκη και εξιστορεί στη Μαριλένα πώς πήγε στην Κούλντογκ. Υπόσχεται ότι θα το πει στον Αριστείδη. Ο Αντρέας δείχνει στον Παύλο ένα προσχέδιο για τον στερεοποιητή ακαθαρσιών σκύλου. Ο Παύλος τον λέει απατεώνα. Ο Παύλος δείχνει το προσχέδιο στον Αριστείδη και του βάζει αμφιβολίες για την εμπορική του επιτυχία. Η Μαριλένα λέει στη Βάλια ότι η Τατιάνα είναι η Αθανασία. Ο Στέφανος αγκαλιάζει τη Γκέλυ όταν τους βλέπει ο Ζήσης, ο οποίος το παρεξηγεί και λέει στη Γκέλυ ότι ο γάμος ακυρώνεται. Η Γκέλυ πάει τον Στέφανο σπίτι της για να πει στο Ζήση την αλήθεια. Ο Στέφανος λέει ότι αυτός κι η Γκελυ αγαπιούνται. Ο Βαγγέλης τηλεφωνεί στη Βάλια να πάει από κεί γιατί ο Φρίντομ είναι πολύ άρρωστος. Η Βάλια πάει, αλλά βλέπει τον Φρίντομ να της έχει ετοιμάσει τραπέζι. Είναι πολύ κύριος και σοβαρός και η Βάλια εντυπωσιάζεται. Εκεί που είναι έτοιμοι να φιληθούν, μπαίνει ο Διονύσης κι ο Φρίντομ παιδιαρίζει όπως παλιά. Ο Αντρέας δίνει την επιταγή της Κούλντογκ στον Άρη και του λέει να την επιστρέψει στον Αριστείδη. Η Τατιάνα καλεί ένα ταξί για το αεροδρόμιο. Ο Παύλος πάει στη Μαριλένα για να μάθει για την Τατιάνα. Εκείνη τη στιγμή έρχεται ο Αριστείδης που ζητάει από τη Μαρλένα να του πει ό,τι ξέρει για την Τατιάνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved