Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Πέρασα αρκετές… φουρτούνες οικονομικά στην τηλεόραση»
Media

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Πέρασα αρκετές… φουρτούνες οικονομικά στην τηλεόραση»

Έχουμε αρκετό καιρό να δούμε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στη μικρή οθόνη της τηλεόρασης και ο ίδιος εξηγεί γιατί συμβαίνει αυτό και γιατί ο ίδιος επιμένει να κάνει τη μία θεατρική δουλειά μετά την άλλη...

Θεατρικά προχωράς γερά. Κινηματογραφικά και τηλεοπτικά «μαγειρεύεις» κάτι;

«Έχω πάντα στο συρτάρι τη δεύτερη ταινία μου αλλά είναι δύσκολοι οι καιροί και τρελός ο «μαραθώνιός» μου στο θέατρο για να κάνω και σινεμά τώρα... Τηλεοπτικά δεν έχω κάτι στα σκαριά -δεν γίνονται και πολλές ελληνικές σειρές δυστυχώς- πέραν του ότι έχω συζητήσει θετικά με τον αγαπημένο Πάνο Κοκκινόπουλο να κάνουμε μαζί μια «10η εντολή». Λατρεύω τη δουλειά του και παρακολουθώ τις νέες του ιστορίες που είναι εξαιρετικές. Προχώρησε και άλλο και έχει πετύχει ζηλευτά αποτελέσματα...».

Από την τηλεόραση, άλλωστε, έγινες γνωστός στο πλατύ κοινό...

«Ναι και οφείλω πολλά στον εξαιρετικό Λευτέρη Παπαπέτρου που με επέλεξε για τα «Εγκλήματα». Πήγα να κάνω ένα γκεστ και με κράτησε στη σειρά μέχρι το φινάλε της. Ήταν μεγάλο «σχολείο» για μένα αυτή η δουλειά, ο ρόλος του Τζόνι, και μου άνοιξε πολλές πόρτες. Καιρό μετά δούλεψα και πάλι εξαιρετικά με τον Παπαπέτρου στην άλλη μεγάλη επιτυχία του, το «Είσαι το ταίρι μου»!».

Τελευταία σειρά που έκανες ήταν το «Με λένε Βαγγέλη», όπου όμως είχες οικονομικά θέματα.

«Είχε κάνει την εμφάνισή της η οικονομική κρίση που έμελλε να διαλύσει τα πάντα στη συνέχεια και, ναι, πέρασα αρκετές... φουρτούνες».

Αυτό έπαιξε τον ρόλο του για να μείνεις εκτός μετά;

«Όσο να ’ναι δεν είναι το καλύτερο να κυνηγάς να πάρεις τα χρήματά σου, αλλά όχι, κύριο ρόλο στο ότι δεν έκανα μετά τηλεόραση είναι ότι έτρεχα πολύ θεατρικά και δεν προλάβαινα να μοιράζομαι σε σανίδι και γυαλί. Όταν, ας πούμε, έχω την ευτυχία να «ντύνομαι» τον Σιρανό ντε Μπερζεράκ στη σκηνή, θέλω να κάνω focus σε αυτό και να μη με απασχολεί τίποτα άλλο. Είναι ένας ρόλος ζωής ο Σιρανό για μένα και επιθυμούσα να του δοθώ ολοκληρωτικά, χωρίς «απιστίες». Και δεν σου κρύβω ότι θέλω πολύ να τον «ντυθώ» και στο μέλλον. Ήδη κάνουμε μια σειρά συζητήσεων προκειμένου να το ανεβάσουμε του χρόνου στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να το απολαύσουν και οι εκεί θεατρόφιλοι...»

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved