Γιάννης Λάτσιος: Απαντά για όλες τις εξελίξεις στον ΑΝΤ1 και το μέλλον των εκπομπών.
Media

Γιάννης Λάτσιος: Απαντά για όλες τις εξελίξεις στον ΑΝΤ1 και το μέλλον των εκπομπών.

Αυτή η χρονιά ήταν η χρονιά των «Ράδιο Αρβύλα». Σάρωσαν σε τηλεθέαση κάθε Δευτέρα.

«Οι «Ράδιο Αρβύλα» για μένα είναι κορυφή. Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτήν τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Είναι η σημαία μας. Είναι η εκπομπή που τα τελευταία χρόνια μάς «δίνει» τα περισσότερα θετικά χαρακτηριστικά στην εικόνα μας. Είναι μια διαφορετική τηλεόραση και βλέπετε και την ακεραιότητά τους σε ό,τι έχει να κάνει με τη σάτιρά τους και την πολιτική» τόνισε ο Γιάννης Λάτσιος στο TV Έθνος.
-Μένουν ΑΝΤ1;
«Μένουν ΑΝΤ1. Αυτή είναι η επιθυμία μας και προς τα 'κει προχωρούν οι συζητήσεις μας.»
-Το ίδιο ισχύει και για το «Ολα» και τον Θέμο Αναστασιάδη;
«Εννοείται. Υπάρχουν διάφορα πράγματα που διαβάζω στον Τύπο, αλλά δεν ισχύουν. Η πρόθεση και των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουμε να συμπορευόμαστε.»
-Ο Γιώργος και η Φαίη θα είναι μαζί του χρόνου στο «Πρωινό»;
«Γιατί, υπήρξε ποτέ κάποια άλλη περίπτωση;»
-Το ότι ο Γιώργος είναι τόσο χειμαρρώδης και εκφράζεται πολλές φορές με τόσο έντονο τρόπο, αυτό δεν είναι κάτι που σας ενοχλεί;
«Ο Γιώργος κάθε πρωί λέει τη γνώμη του, είναι κακό αυτό; Εξάλλου αυτά που λέει φέρουν την υπογραφή του, δεν κρύβεται, δεν τα λέει ανώνυμα και η τηλεόραση χρειάζεται ανθρώπους που να μη φοβούνται να πουν την άποψή τους.»
-Δεν έχετε ενοχληθεί ποτέ με τα όσα έχει πει δύο χρόνια τώρα μέσα από το «Πρωινό»;
«Οχι και είναι και μία από τις καλύτερες συνεργασίες που είχα και με τον Γιώργο και με τη Φαίη. Ο Γιώργος είναι εκπληκτικός παρουσιαστής και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και στο «Voice». Η Φαίη είναι από τις καλύτερες παρουσιάστριες που έχω δει. Με ένστικτο, ζεστασιά, μεταδοτικότητα και πολλές ικανότητες ακόμα. Στην πρωινή ζώνη έχουν και οι δύο πολύ μέλλον ακόμη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved