Στέλιος Παρλιάρος: «Μου έχουν ζητήσει µέχρι και σε πολιτικά πάνελ να πάω»
Media

Στέλιος Παρλιάρος: «Μου έχουν ζητήσει µέχρι και σε πολιτικά πάνελ να πάω»

Δεν δείχνει να λατρεύει και ιδιαίτερα τον κόσμο της τηλεόρασης ο Στέλιος Παρλιάρος, παρ’ όλο που τα τελευταία οκτώ χρόνια μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τις μοναδικές γλυκές δημιουργίες του. Τι λέει λοιπόν για όλα αυτά ο ίδιος;

Εσείς κερδίσατε τελικά από την τηλεόραση;

«Ναι, κέρδισα πολλά πράγµατα. Απλώς θα πρέπει να ξέρεις και να τη χειριστείς και να έχεις µια διαχρονικότητα. Κάνω µια εκποµπή 8 χρόνια. Το θέµα είναι να έχει απήχηση. Πρέπει να ξέρεις να τη χειρίζεσαι και να σε χειρίζεται σωστά, επίσης».

Ένας από τους χειρισµούς είναι και να µην πηγαίνετε σε άλλες εκποµπές;

«Ναι. Μα δεν έχω λόγο. Και ξέρετε γιατί; ∆εν έχω να πω και κάτι. Ο κόσµος πλέον ξέρει πολλά πράγµατα για µένα. Ξέρει το βιογραφικό µου, ξέρει ότι κάνω γλυκά, ξέρει πως κάθε εβδοµάδα κάνω µια εκποµπή, άρα δεν έχω λόγο να πηγαίνω σε εκποµπές και να κάνω γλυκά. Για τον νέο, το καταλαβαίνω. Και εγώ όταν ήµουν νέος πήγαινα καλεσµένος. Για να κάνω µια συνέντευξη πρέπει να έχω κάτι καινούργιο να πω».

Λέτε συχνά «όχι» στη ζωή σας;

«Η τηλεόραση δεν είναι η ζωή µου. Έχω πολλές επαγγελµατικές δραστηριότητες. Έχω ένα περιοδικό που µου τρώει πολύ χρόνο, έχω δύο καταστήµατα και πολλούς πελάτες. Η τηλεόραση είναι ένα µικρό κοµµάτι που προέκυψε στην πορεία. Οπότε δεν µπορώ να εγκαταλείψω τα υπόλοιπα, δεν έχω χρόνο για να πηγαίνω. Με ζητούν, λέω όχι, βάζω κάποιες προτεραιότητες µέσα στη χρονιά για κάποιες εµφανίσεις και την εποµένη προγραµµατίζω να πάω αλλού. Μου έχουν ζητήσει µέχρι και σε πολιτικά πάνελ να πάω. Αλλά αν δεν είναι το αντικείµενο η µαγειρική, δεν έχω λόγο να πάω».

Αν βάλετε σε µια ζυγαριά όλους τους ρόλους σας, που έχουν έναν κοινό παρονοµαστή, τα γλυκά, ποιος είναι ο πιο σκληρός;

«Του επιχειρηµατία. ∆εν είναι και το καλύτερό µου. Εµένα µου αρέσει η δηµιουργία. Αλλά αναγκαστικά πρέπει να γίνεις και επιχειρηµατίας».

Τι να περιµένουµε από εσάς;

«Ετοιµάζουµε τη νέα εκποµπή που θα έχει καινούργια πράγµατα. Ο κόσµος τη ζητάει και πιστεύουµε πως πήγε πολύ καλά φέτος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved