Λουδάρος: «Δεν μου έχει γίνει πρόταση για να είμαι του χρόνου στην εκπομπή»
Media

Λουδάρος: «Δεν μου έχει γίνει πρόταση για να είμαι του χρόνου στην εκπομπή»

Ο Αντώνης Λουδάρος σε συνέντευξή του μίλησε για τη τηλεοπτική σεζόν που πέρασε και τον ανταγωνισμό.

Η προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν για σένα ήταν ξεχωριστή. Έκανες απολογισμό;

«Θα σου κάνω έναν απολογισμό μιας χρονιάς που είχε μεγάλο ενδιαφέρον για μένα. Έκανα ένα καινούργιο βήμα στη ζωή μου, άνοιξα μια πόρτα σε κάτι καινούργιο, που δεν ήξερα, θα θυμάμαι πάντα αυτή τη χρονιά, γιατί ήταν κάτι που ήθελα πολύ να το δοκιμάσω, το τόλμησα, δεν κώλωσα, το έκανα..».

Θα το ξανάκανες σε ενδεχόμενη πρόταση;

«Ποτέ μη λες ποτέ. Οτιδήποτε δεν υπερβαίνει τις δικές μου αξίες θα το έκανα. Έχω δώσει όλα αυτά τα χρόνια ένα στίγμα του ποιος είμαι, πώς πορεύομαι και τι πρεσβεύω. Δεν έκανα κακό σε κανέναν, ήταν μια εμπειρία που με έμαθε πράγματα. Δεν ξέρω αν θα ξαναγίνει η εκπομπή. Δεν μου έχει γίνει πρόταση».

Θα ήθελες να συνεχίσει και του χρόνου;

«Τίποτα δεν αποκλείω, θα ήταν ψέμα να σου πω ότι δεν θα ήθελα, θα ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση σε οποιοδήποτε πρότζεκτ, έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ήταν σκληρό, το φετινό κομμάτι, με πολλή δουλειά, που έπρεπε να βγαίνει ανάλαφρο, ότι δεν συμβαίνει τίποτα κι όλα είναι μια χαρά».

Σε άγχωσε κάποια στιγμή η τηλεθέασης και ο ανταγωνισμός που υπήρχε από τις εκπομπές στα άλλα κανάλια;

«Όχι, ίσα-ίσα. Είναι ένα κομμάτι που δεν αφορά εμένα. Με αφορά να μπορώ να κάνω όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά μου. Αγχωνόμουν στο να είμαι σωστός όσο μπορούσα, συνεπής και εργατικός. Τα νούμερα δεν είναι δικό μου άγχος, είναι άγχος των καναλιών. Μερικές φορές, όταν τα νούμερα δεν ήταν καλά, υπήρχε μια στεναχώρια και κοιτάζαμε να γίνει δημιουργική».

Έκανες φιλίες από τη συγκεκριμένη τηλεοπτική παρέα;

«Φιλίες που να με συντροφέψουν στην υπόλοιπη ζωή μου θα στο πω εν καιρώ. Δέθηκα πολύ με τους ανθρώπους πίσω από το κάμερες».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved