Παρουσιάστρια μιλά για τη συγκινητική επιστροφή της στην ΕΡΤ και την… αμοιβή της!
Media

Παρουσιάστρια μιλά για τη συγκινητική επιστροφή της στην ΕΡΤ και την… αμοιβή της!

Σε συνέντευξή της η παρουσιάστρια μιλά για τα συναισθήματά της για την επιστροφή της στην ΕΡΤ, πώς ένιωσε όταν έπεσε το «μαύρο» αλλά δε διστάζει να αναφερθεί και στην αμοιβή της.

Ποιές είναι οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας για την επιστροφή της ΕΡΤ; Πως νιώσατε την ημέρα που έπεσε το «μαύρο»;
Μπορεί να ακούγεται μελοδραματικό, αλλά όταν ανακοινώθηκε το «μαύρο» της ΕΡΤ με πήρανε τα κλάματα αυθόρμητα. Ένιωσα μια μεγάλη προσβολή για όσα άκουσα εκείνο το απόγευμα στο περίφημο διάγγελμα. Για μένα ήταν όλες προφάσεις και ο λόγος του αιφνίδιου θανάτου αποκαλύφθηκε γρήγορα όταν ταυτίστηκε ο αριθμός των εργαζομένων της ΕΡΤ με τον συγκεκριμένο αριθμό απολύσεων κατά απαίτηση της Τροίκας. Για μένα όταν θέλεις να εξυγιάνεις μια εταιρία δεν την κλείνεις. Αυτά τα δύο χρόνια ήταν πραγματικά πολύ δύσκολα.

-Πολλοί συνάδερφοι σας ήταν ιδιαίτερα φορτισμένοι στον «αέρα» την πρώτη ημέρα της νέας ΕΡΤ. Εσείς πως καταφέρατε να κρύψετε την συγκίνηση σας;
Είναι λογικό να υπάρχει συγκίνηση για την αποκατάσταση μιας αδικίας και για το τέλος για δοκιμασίας. Προσωπικά μου ζητήθηκε τρεις μέρες νωρίτερα να μετακινηθώ από το Σαββατοκύριακο στο καθημερινό και είχα το άγχος να στήσουμε ομάδα και να βγει σωστά η εκπομπή. Την συγκίνηση δεν την ένιωσα στον «αέρα» αλλά νωρίτερα όταν συναντήθηκα με τους συναδέλφους ξανά στους διαδρόμους.

-Η κρατική τηλεόραση έχει μπει εδώ και χρόνια στο επίκεντρο των συζητήσεων περί εξυγίανσης και «φαγοποτιών». Κατά τη γνώμη σας που ακριβώς βρίσκεται η αλήθεια;
Προσωπικά πιστεύω ότι τώρα γίνεται μια επανεκκίνηση και πρέπει να γίνει μια προσπάθεια να διορθωθούν τα λάθη και τα στραβά του παρελθόντος. Θεωρώ πως αν υπάρχει διάθεση μπορεί να μπει ένα τέλος και να αποσυνθεθεί από την παλιά της αμαρτωλή εικόνα. Για ένα μεγάλο διάστημα πριν κλείσει η ΕΡΤ ακούγαμε για τα «πάρτι» και το «φαγοπότι». Αυτά αφορούσαν λίγους , αλλά τελικά τα φορτωθήκαμε όλοι. Ήταν πολύ άδικο. Δεν έπαιξε ποτέ σε αυτά τα υπέρογκα ποσά και σήμερα νιώθω καλά με όλο αυτό. Δεν διεκδίκησα ποτέ τρελές αμοιβές στην ΕΡΤ και προσπαθούσα να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορούσα. Τα χρήματα που έπαιρνα τότε θεωρούσα πως ήταν μια καλή αμοιβή και ήμουν ευχαριστημένη.

-Όσοι έχετε εργαστεί στη δημόσια τηλεόραση έχετε κατά περιόδους γίνει αποδέκτες χαρακτηρισμών όπως «τεμπέληδες» και «ρουσφέτια». Έχετε νιώσει ποτέ την ανάγκη να τους αντικρούσετε δημόσια;
«Δεν μου αρέσουν οι δημόσιες αντιπαραθέσεις και δεν θα κάτσω να απαντήσω στον καθένα που δεν έχει συνολική εικόνα. Οι αμοιβές μας δημοσιεύθηκαν και δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν νιώθω ότι αυτοί οι χαρακτηρισμοί με αφορούν για να απαντήσω. Μπήκα στην ΕΡΤ αφήνοντας ένα βιογραφικό επιστρέφοντας από εάν μεταπτυχιακό στην Αγγλία. Δεν είχα την διάθεση να λουφάρω ούτε να μπω στη λογική του δημοσίου» είπε στην εφημερίδα ΑΓΟΡΑ η Μάριον Μιχελιδάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved