Αλαλούμ στα κανάλια: Ποιοι σταρ δεν έχουν υπογράψει, ποια προγράμματα μετατίθενται, ποια «παγώνουν»!
Media

Αλαλούμ στα κανάλια: Ποιοι σταρ δεν έχουν υπογράψει, ποια προγράμματα μετατίθενται, ποια «παγώνουν»!

Στάση αναµονής τηρούν εδώ και περίπου δύο εβδομάδες τα κανάλια έως ότου ξεκαθαρίσει το ποια θα είναι η επόµενη ηµέρα για τη χώρα και την οικονοµία μετά τη συμφωνία με τους Ευρωπαίους.

Το σκηνικό διαµορφώνεται σε δύο επίπεδα, εκ διαµέτρου αντίθετα µεταξύ τους. Οργασµός εργασίας στο προσκήνιο, παγωµάρα και στάση εργασιών στο παρασκήνιο. Από τη µία, η καταιγιστική επικαιρότητα έφερε ανατροπή στον προγραµµατισµό των καναλιών µε αλλεπάλληλες έκτακτες εκποµπές, ενώ είχε ως αποτέλεσµα την ανάκληση αδειών παρουσιαστών, όπως ο Γιώργος Παπαδάκης που χαιρέτησε το κοινό τη µία ηµέρα και τελικά επανήλθε µε 6ωρη καθηµερινή εκποµπή. Την ώρα που οι µηχανισµοί του live προγράµµατος βρίσκονται αναγκαστικά σε διαρκή επιφυλακή, στα µετόπισθεν των τηλεοπτικών σταθµών έχουν παγώσει τα πάντα. Από τις συζητήσεις για τα συµβόλαια όσων «άτυχων» δεν πρόλαβαν να ανανεώσουν πριν από τα τελευταία γεγονότα, έως τον σχεδιασµό του προγράµµατος για τον Οκτώβριο, αλλά και τα γυρίσµατα παραγωγών που προορίζονται για τη νέα σεζόν. Σε ό,τι αφορά τα συµβόλαια, ανάµεσα σε αυτούς που δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τις συνοµιλίες για την ανανέωσή τους είναι η Τατιάνα Στεφανίδου και οι Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου, σε εκκρεµότητα βρίσκονται οι περισσότερες συζητήσεις µε πρόσωπα του Mega, ενώ αντιθέτως µε υπογεγραµµένα συµβόλαια -ακόµα κι αν δεν έχει επισήµως ανακοινωθεί- τελούν σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1.
Την ίδια στιγµή, σβήνουν οι κάµερες για όποιο πρόγραµµα δεν µεταδίδεται «ζωντανά». Σύµφωνα µε τη Real, πάγωσαν µέχρι νεωτέρας τα γυρίσµατα της «Εθνική Ελλάδος» στο Mega. Η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη επρόκειτο να µπει στα πλατό στις αρχές Ιουλίου. Μετά το κλείσιµο των τραπεζών, η έναρξη των γυρισµάτων αναβλήθηκε χωρίς ακόµα να έχει αποφασιστεί πότε τελικά θα πραγµατοποιηθεί. Κάτι ανάλογο συνέβη και µε το τηλεπαιχνίδι µαγειρικής που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Το «Η µαµά µου µαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» ήταν προγραµµατισµένο να αρχίσει γυρίσµατα το πρώτο δεκαπενθήµερο του Ιουλίου, ωστόσο µε νεότερη απόφαση µετατέθηκαν κατ' αρχάς για τα τέλη Ιουλίου. Αιτία για το πάγωµα είναι ότι για να πάρει µπρος µια παραγωγή απαιτούνται µετρητά, ενώ στην περίπτωση του τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 σχετίζεται και µε τη χρήση των πλατό για τις έκτακτες ενηµερωτικές εκποµπές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved