Πολίτη για «Mega με μια»: «Ήταν η καλύτερη συνεργασία που είχα στην τηλεόραση»
Media

Πολίτη για «Mega με μια»: «Ήταν η καλύτερη συνεργασία που είχα στην τηλεόραση»

Η Χριστίνα Πολίτη μίλησε σε συνέντευξή της για την συνεργασία της με το πρωινό του Mega και για τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε.

Πώς ήταν αυτή η χρονιά για εσένα, και δη η τηλεοπτική;

«Ήταν μια πολύ ωραία συνεργασία, η καλύτερη ίσως που είχα μέχρι τώρα στην τηλεόραση, ίσως γιατί και εγώ ήμουν σε διαφορετική διάθεση, πολύ πιο χαλαρή. Κάνοντας έναν εκ των υστέρων απολογισμό, θα έλεγα ότι εγώ δεν έχω κανένα παράπονο, το αντίθετο μάλιστα. Μέχρι που συγκινήθηκα στο φινάλε με τους αποχαιρετισμούς».

Το λες γιατί έτσι συνηθίζεται ή επειδή όντως ισχύει;

«Ποτέ δεν λέω κάτι μόνο και μόνο για να το πω. Λέω πάντα την αλήθεια για ό,τι αφορά εμένα».

Σε ρωτώ γιατί όλο αυτό το διάστημα ακούγονταν διάφορα σχετικά με τη συνεργασία σου…

«Τι ακουγόταν Στην αρχή τα κλασικά μόνο. Γιατί εγώ άκουσα και πολλά καλά γι' αυτήν τη συνεργασία και από το “Τι γυρεύει η Πολίτη με τον Σεφερλή" καταλήξαμε στο “Τι ωραία παρέα ήσασταν” . Τα πράγματα ήταν πραγματικά καλά, αν όχι και καλύτερα από ό,τι φαίνονταν. Δεν μάλωσα ποτέ με κανέναν και στο πρωινό αυτό έκανα αληθινούς φίλους που θα μου μείνουν. Και πέρυσι που ήμουν στο “Just the Two of Us” και φέτος υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι με πρόσεξαν, μου έδωσαν, δηλαδή, σημασία, καθοδήγηση, υποστήριξη και προστασία. Υπήρχε χώρος και συνεννόηση. Μην ξεχνάμε ότι είμαι και δημοσιογράφος, οπότε δεν με απασχολεί μόνο το τι θα φορέσω ή πώς θα βγω μάλιστα φέτος βγήκα και πιο παχιά από ποτέ, αλλά, δόξα τω Θεώ, νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες σαν εμένα είναι. Φτάνουν τα προβλήματά μας, δεν χρειάζεται να καταντήσουμε εντελώς νευρωσικές. Ήμασταν μια πολύ καλή ομάδα και είδα πώς δουλεύει το σύστημα από μέσα και για ποιο λόγο το πρωινό και η ομάδα του Mega έχει στηρίξει και έχει φτιάξει πολλούς τηλεαστέρες...».

Πιστεύεις ότι οι όποιες αρνητικές κριτικές που έγιναν για την εκπομπή ήταν άδικες;

«Υπάρχει τηλεοπτικό προϊόν στη χώρα μας χωρίς άσχημη κριτική; Είναι η γνώμη του καθενός και πλέον ακούγονται πάρα πολλές γνώμες για πολλούς διαφορετικούς λόγους και όσες δεν κρύβουν προσωπικά και εμπάθειες είναι δεκτές. Στα νεανικά νούμερα οι άνθρωποι του Mega, απ’ ό,τι έμαθα, έμειναν ευχαριστημένοι. Δεν είμαι εγώ η παρουσιάστρια της εκπομπής για να το πάρω πάνω μου και να σου το αναλύσω περισσότερο. Συμμετοχή είχα, σε μια εξαιρετική παρέα, με πολιτισμένους και ευγενείς ανθρώπους. Η τηλεόραση είναι "κρεατομηχανή". Έχει μεγάλη δόση ego trip και κατινιάς. Καμία σχέση με τα περιοδικά. Έτσι, βάζεις νερό στο κρασί σου και συμβιβάζεσαι. Το θέμα είναι να ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις και για ποιο λόγο είσαι εκεί. Πρέπει να είσαι σε μια συνεχή επιφυλακή για να μην υποκύψεις στο απόλυτο trash, να προσέχεις πώς θα ερμηνευτεί αυτό που θα πεις, αλλά να είσαι και ειλικρινής. Επίσης να μη γίνεις ψυχωτικός με το είδος για τη δική σου ματαιοδοξία, πιστεύοντας πως ο τηλεθεατής δεν μπορεί να ζήσει χωρίς να σε βλέπει φτιασιδωμένο να λες τα δικά σου κάθε μέρα», δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved