Αυτό το κανάλι διεκδικεί τον Γιάννη Λάτσιο
Media

Αυτό το κανάλι διεκδικεί τον Γιάννη Λάτσιο

Μετά την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας του ΑΝΤ1 με τον Γιάννη Λάτσιο, ποιο κανάλι είναι πιο κοντά ώστε να τον έχει στο δυναμικό του;

Αγώνας δρόμου στο Ε ΤV για την απόκτηση του Γιάννη Λάτσιου. Ο σταθμός επιθυμεί διακαώς συνεργασία με τον Γιάννη Λάτσιο ακόμη και αν αυτό σημάνει το τέλος της «βασιλείας» του Μένιου Φουρθιώτη. Το πρώην στέλεχος του ΑΝΤΙ αποτελεί «σανίδα σωτηρίας» για την αναβάθμιση του καναλιού, που επί δύο χρόνια βαλτώνει στις χαμηλές τηλεθεάσεις λόγων φτηνών παραγωγών και αποτυχημένων κόνσεπτ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας η πιθανή άφιξη του Γιάννη Λάτσιου στη θέση του γενικού διευθυντή προγράμματος θα άλλαζε αυτόματα το προφίλ του σταθμού. Λέγεται μάλιστα ότι έχει γίνει ήδη μια πρώτη προσέγγιση του από υψηλό στέλεχος, αλλά όχι από τον Μένιο Φουρθιώτη, όπως συνηθίζεται με τους παρουσιαστές, καθώς το θέμα χρειάζεται άλλο χειρισμό, πιο επαγγελματικό.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο Γιάννης Λάταιος, αν τελικά «κλείσει» εκεί, την επομένη ήμερα θα έχει έτοιμο το επόμενο «X-Factor», το οποίο παρουσίαζε ο Σάκης Ρουβάς, μιας και οι σχέσεις του με την ξένη εταιρία παραγωγής είναι άριστες.
Το μόνο «αγκάθι» σε αυτόν τον «γάμο» λοιπόν φαίνεται να είναι ο πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ο οποίος σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Αποκαλυπτικά». Λέγεται ότι ο Γιάννης Λάτσιος δεν τρέφει συμπάθεια στον Μένιο Φουρθιώτη (με τα τεράστια προβλήματα στο συντακτικό του). Ισως διότι ποτέ στο ενεργητικό του δεν προώθησε κουτσομπολίστικες εκπομπές στα μεγάλα κανάλια, για λόγους εγκυρότητας και αξιοπιστίας. Και επειδή οι ριζικές αλλαγές ξεκινούν από τον... πάτο, η λογική θέλει να αρχίσουν από τη μοναρχία του Σαββατοκύριακου.
Ωστόσο τα μεγαλεπήβολα σχέδια της διοίκησης, όποια και αν είναι, θα πρέπει να φρενάρουν μέχρι τη στιγμή που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας και τα 8.000.000 ευρώ που θα πρέπει να κατατεθούν από τους ιδιοκτήτες, συν τη φορολογική ενημερότητα και την κεφαλαιακή επάρκεια.
Βέβαια το κανάλι του Περιστερίου, όπως λένε πληροφορίες, δεν έχει ανάγκη ρευστού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved