Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Θέλω να πιστεύω ότι θα πληρωθούμε για τον δεύτερο κύκλο του ‘Κάτω Παρτάλι’»
Media

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Θέλω να πιστεύω ότι θα πληρωθούμε για τον δεύτερο κύκλο του ‘Κάτω Παρτάλι’»

Για την καθυστέρηση της πληρωμής των συντελεστών του πολύ επιτυχημένου σίριαλ «Κάτω Παρτάλι» μιλάει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος εύχεται όλα να πάνε καλά ώστε να μην τελειώσει άδοξα μία τόσο επιτυχημένη σειρά που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τον κόσμο.

Από τη µια ακυρώθηκε η περιοδεία των «Αντρών» κι από την άλλη δεν µπήκατε ακόµα για γυρίσµατα για τον νέο κύκλο της σειράς «Κάτω Παρτάλι», όπως είχε προγραµµατιστεί.

«Η κρίση έχει «τραυµατίσει» τα πάντα και τους πάντες και αναπόφευκτα «τραυµάτισε» και την τηλεόραση. Καθυστέρησαν πληρωµές, υπήρξε ανησυχία κι ακόµα και τώρα που µιλάµε δεν έχω ενηµερωθεί πότε θα µπούµε για γύρισµα».

Τα λεφτά σου τα έχεις πάρει από τη σειρά;

«Πληρώθηκα τον πρώτο κύκλο και περίµενα µαζί µε όλους να πάρουµε χρήµατα για τον δεύτερο τον Ιούλιο. ∆εν έχει γίνει ακόµα, αλλά θέλω να ελπίζω ότι θα βρεθεί λύση και θα πάνε όλα καλά».

Ακούγεται έντονα πως, αν δεν λυθούν τα όποια προβλήµατα, δύσκολα θα ξεκινήσουν γυρίσµατα για το «Παρτάλι» και την «Εθνική Ελλάδος».

«Είναι δύο σειρές που έχουν αγαπηθεί πολύ και νοµίζω ότι θα επιλυθούν τα προβλήµατα και για το καλό του καναλιού -είναι κρίµα να µείνουν στον αέρα και χωρίς φινάλε δύο σειρές που αγκάλιασε το κοινό- και για το καλό όλων µας. Μακάρι να πάνε όλα καλά, τι να πω; ∆εν εξαρτάται από µας».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved