Νίκος Βερλέκης: Μιλά για τις εξελίξεις του «Μπρούσκο»
Media

Νίκος Βερλέκης: Μιλά για τις εξελίξεις του «Μπρούσκο»

Για τις εξελίξεις της σειράς «Μπρούσκο» και τον ρόλο του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Νίκος Βερλέκης.

Η παρουσία της Χρυσάνθης βάζει τον Παύλο σε ένα μεγάλο δίλημμα.
«Από τη μια, είναι τα παιδιά του και, από την άλλη η γυναίκα την οποία αγάπησε πολύ και για χάρη της διέλυσε την οικογένεια του»
Είναι καταστροφικός ένας έρωτας όταν διαλύεται μια οικογένεια. «Όταν κανείς ερωτεύεται κανονικά και δεν είναι καψούρα, δεν μπορεί να είναι καταστροφή. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Στην περάτωση αυτή τίθεται το δίλημμα της επιλογής. Γιατί, όπως δείχνει η κατάσταση, υπάρχουν υπόλοιπα μεταξύ του Παύλου και της Χρυσάνθης. Έζησε τη ζωή και τον ερωτά του. Ο Γιαννακάκης είναι δικαιολογημένος σε ένα βαθμό. Δεν έφυγε, εκδιώχθηκε. Εκείνη την εποχή, πιεσμένος και από τα συναισθήματα του ακολούθησε τη γυναίκα που πραγματικά αγαπούσε και έζησε μαζί της το μεγάλο έρωτα»
Ο Παύλος και η Χρυσάνθη δεν χώρισαν με άσχημο τρόπο; «Αυτά θα τα μάθουμε στα νέα επεισόδια. Πώς χώρισαν, γιατί χώρισαν και γιατί έμεινε στη μέση αυτός ο έρωτας. Σίγουρα δεν χώρισαν κάτω από κακές συνθήκες»
Και θα περιμένουμε να δούμε την αντίδραση της Λουκίας. «Θα υπάρχει, γιατί για τη Λούκια δεν έχει τελειώσει το θέμα με τον Παύλο. Εξακολουθεί και είναι ερωτευμένη μαζί του. Χάλασε η σχέση αυτή από μια επιπόλαιη κίνηση, παρασύρθηκε από την ομορφιά και τη νεότητα του γιου του, ο οποίος είναι αξιαγάπητος, και το λέω και για τον ίδιο τον Αποστόλη, ο οποίος είναι καλό παιδί και καλός συνεργάτης. Και θα έχουμε αντιδράσεις και από τον Σήφη, γιατί θεωρεί τη Χρυσάνθη την αιτία που ο Παύλος τους άφησε», λέει στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved