Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Τι αποκάλυψε για τα νέα επεισόδια της «Μουρμούρας»;
Media

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Τι αποκάλυψε για τα νέα επεισόδια της «Μουρμούρας»;

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξή του μίλησε για τη νέα σεζόν και τα επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Περιμένατε την τόσο μεγάλη επιτυχία που έχει η Μουρμούρα;

«Εγώ προσωπικά δεν την περίμενα. Αυτό όμως που ήξερα είναι ότι είχα στα χέρια μου κάτι πολύ καλό. Από την αρχή που μου το πρότειναν ήξερα ότι αξίζει πολλά. Και φυσικά με ενδιέφερε πολύ να το κάνω. Η επιτυχία ήρθε από πολύ νωρίς, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, και αυτό μας χαροποίησε πολύ».

Θα υπάρχουν αλλαγές τη νέα σεζόν;

«Θα φύγει το νεανικό ζευγάρι, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος, και θα μπει κάποιο άλλο. Τώρα ως προς το μεταξύ μας, αυτό που μπορώ να σας πω, ότι για κάποια επεισόδια η γυναίκα μου Δάφνη Λαμπρόγιαννη θα πιάσει δουλειά και θα πρέπει να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Η αλήθεια είναι ότι θα έχει πολύ γέλιο και αυτό γιατί αρχίζω να αντιμετωπίζω την πραγματικότητα».

Πώς βλέπετε την τηλεόραση; Σας καλύπτει το περιεχόμενο που δίνει; «Η τηλεόραση τώρα στοχεύει στην ψυχαγωγία. Είναι ο ρόλος της αυτός. Τώρα εντάξει... γίνονται και άκρως επαγγελματικές, αλλά και πρόχειρες δουλειές. Παλαιότερα είχαμε τη βιομηχανία της τηλεόρασης που γινόντουσαν 40 σειρές και λογικό είναι που κάποια στιγμή χάσαμε τον μπούσουλα και υπήρχε η προχειρότητα. Βέβαια είχαμε και άλλα καλά παραδείγματα όπως το Νησί , που ήταν εξαιρετική σειρά. Από την άλλη, πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν μπει στην τηλεόραση έχουν αλλάξει ένα προφίλ», δήλωσε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved