Γνωστή ηθοποιός επιστρέφει στη τηλεόραση με ρόλο έκπληξη στο Μπρούσκο
Media

Γνωστή ηθοποιός επιστρέφει στη τηλεόραση με ρόλο έκπληξη στο Μπρούσκο

Μετά από πέντε χρόνια απουσίας επιστρέφει στη τηλεόραση και μάλιστα με ρόλο έκπληξη στο νέο κύκλο της δημοφιλούς καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1,«Μπρούσκο».

Ο λόγος για την Ειρήνη Μπαλτά.
Πες μου λίγα λόγια για τον ρόλο που πρόκειται να κάνεις στο «Μπρούσκο».
«Ο ρόλος μου λέγεται Ξένια και εμφανίζεται μια ωραία ημέρα από το πουθενά στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο μαγαζί της Κωνσταντίνας (Τζόυς Ευείδη). Ετσι, οι πρώτοι άνθρωποι που τη γνωρίζουν είναι η Κωνσταντίνα και η Δάφνη (Εβελίνα Παπούλια). Από εκεί και πέρα κανείς δεν ξέρει τίποτα γι’ αυτή την κοπέλα – από πού έρχεται, πού πάει, τι θέλει. Είναι ένα μυστήριο. Στην πορεία, όμως, θα αποκαλυφτούν και θα εξελιχθούν τα πράγματα»


Έχεις κάνει ήδη τα πρώτα γυρίσματα. Πώς ήταν το κλίμα; Προσαρμόστηκες εύκολα;
«Η αλήθεια είναι το ότι μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, να μαζέψεις τις βαλίτσες σου, να πας σε μια ξένη πόλη και να κάνεις άπειρες ώρες γυρισμάτων, είναι το πιο δύσκολο και κουραστικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα, όμως, η φιλοξενία των Κύπριων συναδέλφων ήταν εξαιρετική! Ήταν πολύ ζεστοί, φιλόξενοι, εξυπηρετικοί και εντάξει σε ό,τι είχαμε συμφωνήσει. Με αντιμετώπισαν με εκτίμηση, θαυμασμό, φιλική διάθεση. Πραγματικά δεν έχω λόγια!», λέει στο TiVi Σίριαλ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved