Ο ΑΝΤ1 παρακολουθεί βήμα βήμα τις εξελίξεις στις εκλογές
Media

Ο ΑΝΤ1 παρακολουθεί βήμα βήμα τις εξελίξεις στις εκλογές

Ο ΑΝΤ1 και το κεντρικό του δελτίο δίνουν δυναμικά το «παρών» σε όλη την κρίσιμη προεκλογική περίοδο παρακολουθώντας βήμα βήμα τις εξελίξεις της προεκλογικής περιόδου και την πρόθεση ψήφου του εκλογικού σώματος. 

Την Κυριακή 20/9, την ημέρα της μεγάλης εκλογικής μάχης, το δημοσιογραφικό και το τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1 θα βρίσκονται στην καρδιά των πολιτικών εξελίξεων, για να μας προσφέρουν την πιο ουσιαστική και αντικειμενική ενημέρωση.

Την πρώτη αίσθηση της ατμόσφαιρας την ημέρα των εκλογών θα μας δώσει όπως πάντα το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» με τον Γιώργο Παπαδάκη από τις 7:00 μέχρι τις 13:00. Με καλεσμένους από όλους τους χώρους, διαφωτιστικά ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα όπου θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και οι υποψήφιοι βουλευτές, η εκπομπή θα παρακολουθήσει όλες τις εξελίξεις της εκλογικής διαδικασίας.

Στις 18:00, ο εκλογικός μαραθώνιος ξεκινάει στον ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη. Mαζί της η Ρίτσα Μπιζόγλη και ο Γιώργος Κούρος. Στις 19:00, ο Στράτος Φαναράς με την εγκυρότητα της Metron Analysis, παρουσιάζει το αποτέλεσμα των πανελλαδικών exit polls, με την πρώτη εικόνα για την έκβαση της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης των τελευταίων δεκαετιών.

Όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1, θα μεταφέρει ζωντανά τον παλμό των εκλογών από τα στρατηγεία των κομμάτων, τις πρώτες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών και όλες τις αντιδράσεις εντός και εκτός Ελλάδος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved