Ζήνα Κουτσελίνη: Τι αποκαλύπτει για την εκπομπή που θα παρουσιάζει, λίγο πριν την πρεμιέρα!
Media

Ζήνα Κουτσελίνη: Τι αποκαλύπτει για την εκπομπή που θα παρουσιάζει, λίγο πριν την πρεμιέρα!

Η Ζήνα Κουτσελίνη κάνει δυναμική επιστροφή στην τηλεόραση, όχι όμως πίσω από τις κάμερες όπως την είχαμε συνηθίσει αλλά με δική της εκπομπή την οποία και θα παρουσιάζει, από τη συχνότητα του star.

Τι άλλαξε όµως και µετά τις συνεχείς αρνήσεις ήρθε η στιγµή να απαντήσει θετικά σε αυτή την πρόκληση; «Ο κύκλος των πραγµάτων ήρθε να µου πει ότι κάποιοι άνθρωποι επιµένουν για να κάνεις αυτό το πράγµα - και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Επειδή έχω κάνει τα πάντα, πίσω από τις κάµερες, δεν θεωρούσα ότι έχω να αποδείξω κάτι σε κάποιον άλλον. Τώρα, όµως, έχω να αποδείξω στον εαυτό µου...», επισηµαίνει στη Real.
Έχοντας χτίσει τις καριέρες πολλών από τους λαµπερούς παρουσιαστές που βλέπουµε στις οθόνες µας, η υπόσχεση που δίνει η ίδια στο κοινό είναι ότι θα παραµείνει ο εαυτός της: «Πιστεύω ότι είµαι... ο χαρακτήρας αυτής της εκποµπής που θα παρουσιάσω. Επειδή στη ζωή µου δεν µπορώ να πω ψέµατα ούτε να υποκριθώ, δεν θα χαϊδέψω τα αυτιά κανενός. Επειδή, επίσης, εγώ είµαι της λογικής ότι αν αλλοιώσεις τον χαρακτήρα σου στην τηλεόραση, έχεις χάσει από χέρι, θα είµαι ο ίδιος άνθρωπος. Θα µεταφέρω στο τηλεοπτικό κοινό το παρασκήνιο. Θα λέω στον κόσµο ό,τι θα έλεγα στην παρουσιάστρια που θα είχα στο πλατό. ∆εν θα αλλάξω καθόλου. Οι τηλεθεατές έχουν ανάγκη από αλήθειες. Ελπίζω να τους κερδίσουµε και να δικαιώσω την επιλογή του Star. Η τηλεόραση είναι ένας µαραθώνιος και για εµένα η παρουσίαση είναι ένα στοίχηµα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved