Παλαιτσάκη: Η είδηση που σημάδεψε την ζωή της και την έκανε να παραιτηθεί από τα δελτία ειδήσεων
Media

Παλαιτσάκη: Η είδηση που σημάδεψε την ζωή της και την έκανε να παραιτηθεί από τα δελτία ειδήσεων

Όταν ο ΑΝΤ1 βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα στις 31 Δεκεμβρίου, ξεκίνησε με ένα 24ωρο ζωντανό πρόγραμμα από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1990 μέχρι και την επόμενη μέρα. 

«Παρουσίασα τον πρώτο Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1 στο ballroom του InterContinental με καλεσμένη για τα ζώδια τη Λίτσα Πατέρα και σκηνοθέτη τον Νίκο Μαστοράκη. Την επόμενη μέρα ξύπνησα και όλος ο κόσμος γνώριζε τη Νανά Δούκα. Είχα σοκαριστεί. Από τον Οκτώβριο του 1989 που μπήκα στον ΑΝΤ1, το πρώτο μου ρεπό το πήρα δέκα μήνες μετά, τον Αύγουστο του 1990. Έπρεπε να εκπαιδευτώ σε οτιδήποτε είχε να κάνει με το μέσο της τηλεόρασης. Τα Σαββατοκύριακα, που δεν έκανα δελτίο, δούλευα στη γεννήτρια χαρακτήρων και έβαζα τα σουπεράκια (τίτλους) στις εκπομπές. Έμαθα μοντάζ και όλη τη διαδικασία της παραγωγής. Έπειτα, ο Μίνως Κυριακού μάς έστειλε να εκπαιδευτούμε στο CNN και ένα χρόνο μετά βρέθηκα να καλύπτω τον πόλεμο του Περσικού Κόλπου» τόνισε στο People η Νανά Παλαιτσάκη.

Για κάποιους προσωπικούς λόγους, που, όπως η ίδια λέει, «ανήκουν στην ιστορία» και δεν θέλει να επεκταθεί, ενάμιση χρόνο μετά σπάει το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 και πηγαίνει στο ΣΚΑΪ. Εκεί θα εκφωνήσει και το πιο δύσκολο έκτακτο δελτίο της καριέρας της: Την είδηση του τραγικού ατυχήματος του Βασίλη Δοσούλα στο Τολό, στις 12 Αυγούστου του 1994. Ένα ιπτάμενο δελφίνι πέφτει με ταχύτητα πάνω σε μια βάρκα και ακρωτηριάζει τα δύο πόδια και το ένα χέρι του 10χρονου τότε Βασίλη. «Εκείνη την ημέρα είχα βάρδια και πήρα τα πρώτα αμοντάριστα πλάνα. Για δυο μέρες βγάζαμε συνεχή δελτία ειδήσεων. Στις 13 Αυγούστου ήμουν στη Βάρκιζα και προσευχόμουν για τη ζωή αυτού του παιδιού. Ήταν στην ηλικία του γιου μου. Την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου πήγα να τον δω στο νοσοκομείο. Έξω από την πόρτα ήταν ο πατέρας του. Χωρίς να το γνωρίζει, ο Βασίλης Δοσούλας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου, διότι μετά από αυτό αποφάσισα να παραιτηθώ από τα δελτία ειδήσεων, διότι ήμουν σίγουρη πως δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ παρόμοιο γεγονός. Είχα συγκλονιστεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved