Ζήνα Κουτσελίνη: «Με ιντρίγκαρε ότι θα έκανα δικά μου τηλεοπτικά προϊόντα»
Media

Ζήνα Κουτσελίνη: «Με ιντρίγκαρε ότι θα έκανα δικά μου τηλεοπτικά προϊόντα»

Η Ζήνα Κουτσελίνη έχει μέχρι στιγμής «βγάλει» αρκετά πρόσωπα στην τηλεόραση, που τα πίστεψε και τελικά εκείνα… πετύχανε. 

«Με ιντρίγκαρε ότι θα έκανα δικά μου τηλεοπτικά προϊόντα. Ολοι μου είπαν ότι έκανα βλακεία. Είδα τη Φαιή Σκορδά στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤV. Μου έκανε κλικ γιατί αλώνιζε σε ένα πλατό, μπουρδολογούσε και κάλυπτε χρόνο. Μου άρεσε άλλωστε και ως αντίποδας απέναντι στην Καραβάτου και τη Λαμπίρη. Την πρώτη βδομάδα που ξεκίνησε τα πρόγραμμα μου έλεγαν: «Όλα τα πρόσωπα που επέλεξες είναι ΟΚ, αλλά στη Φαιή Σκορδά αποτύχαμε», εντός και εκτός καναλιού. Τους απάντησα ότι αυτή θα ξεχωρίσει. Με δικαίωσε η πορεία της. Αν και την περίοδο της εγκυμοσύνης της, έκανε πολύ πίσω σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη και δεν είχε λόγο. Τους ανθρώπους που πιστεύω τους κρίνω.

Το έχω κάνει και στην Ελένη Μενεγάκη μια χρονιά που δεν μου άρεσε. Και φέτος θα είμαι συναγωνίστρια και με τις δύο για λίγη ώρα, αφού θα είμαι 12 με 2 το μεσημέρι» τόνισε στο Πρώτο θέμα.

Στα τηλεοπτικά επιτεύγματα της ανήκει και η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία έκανε το πρωινό μαγκαζίνο με τη μητέρα της, αλλά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όταν, δε, επέστρεψε στον Αlpha ως υπεύθυνη Ψυχαγωγικού Προγράμματος το 2014, επέμενε για τη Σταματίνα και το «Happy Day» το οποίο γνωρίζει επιτυχία μέχρι σήμερα. Δική της ιδέα ήταν και το «Μες στην καλή χαρά» με την Κατερίνα Καραβάτου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Για την τελευταία, μάλιστα, αναφέρει ότι «η νέα χρονιά θα είναι καθοριστική για το μέλλον τξς στην τηλεόραση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved