Μαρία Μπεκατώρου: Το φλερτ με το Mega, η κούραση και ο Μουτσινάς
Media

Μαρία Μπεκατώρου: Το φλερτ με το Mega, η κούραση και ο Μουτσινάς

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει πει σε πολλές συνεντεύξεις της πως, όταν ήταν μικρή, ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός. Πριν από λίγο καιρό ακούστηκε ότι έχει πρόταση για να παίξει σε θεατρική παράσταση από το σκηνοθέτη Γιώργο Βάλαρη. 

Η Μαρία χαμογελά: «Καλέ, που το μάθατε; Ναι, ισχύει. Θα ήθελα πάρα πολύ να το κάνω και χάρηκα πάρα πολύ που με σκέφτηκαν, αλλά δυστυχώς δεν είχα τον απαιτούμενο χρόνο. Και επειδή ό,τι κάνω θέλω να το κάνω με όλο μου το "είναι", δεν θα μπορούσα να πω το «ναι», γιατί δεν θα ήταν έντιμο ούτε για αυτούς που με εμπιστεύτηκαν, ούτε για αυτούς που θα έρχονταν να δουν την παράσταση. Ομολογώ, όμως, πως θα μου άρεοε πολύ και ταλαιπωρήθηκα για να, αποφασίσω. Το ζύγισα, αλλά δεν μου έβγαινε με τίποτα να το κάνω όπως πραγματικά θα ήθελα. Εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι να μη με ξεχάσουν και να μου ξανακάνουν πρόταση!» τόνισε στο InStyle

Στην παρούσα φάση θέλει να επικεντρωθεί στο Πρωινό Σου-Κου, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μετά τα μέσα Οκτωβρίου. Τα δημοσιεύματα, μάλιστα, θέλουν στο πλευρό της τον Νίκο Μουτσινά, μια προσθήκη που αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. «Ναι, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα έρθει ο Νίκος στην εκπομπή, όπως και ότι θα γίνουν αρκετές αλλαγές. Με τον Νίκο δεν έχουμε συνεργαστεί ξανά, αλλά έχουμε κάνει λίγη παρεούλα. Γνωριζόμαστε χρόνια και γενικά γελάμε πολύ μαζί, ταιριάζουμε ως χαρακτήρες. Έχω πολύ καλό προαίσθημα για τη συνεργασία μας, το φαντάζομαι πολύ όμορφα όλο αυτό, με πολύ ωραία χρώματα. Ο Νίκος έχει χιούμορ και αυτό μου αρέσει, γιατί, όταν συνεργάζομαι με ανθρώπους με χιούμορ, βγάζουν και σε μένα την αστεία μου πλευρά. Δεν μπορείς να είσαι αστείος, αν δεν έχεις κάποιον να σου τσιγκλάει αυτή σου την πτυχή» εξηγεί.

Είχε πρόταση από το Μega να αναλάβει τα ηνία του πρωινού προγράμματος, μετά τη λήξη της συνεργασίας του Μάρκου Σεφερλή με το κανάλι. «Αν και δεν μου αρέσει να μιλώ για πράγματα που δεν έγιναν, ναι, υπήρξε μια επαφή. Όμως, έχω ήδη ξεκινήσει μια πρωινή εκπομπή στον ΑΝΤΙ, που με εμπιστεύτηκε με ένα συμβόλαιο μιας καλής διάρκειας, κάτι πολύ σημαντικό στις εποχές μας. Από τους ανθρώπους του καναλιού δεν έχω κανένα παράπονο, συνεργάζομαι άψογα τα τελευταία χρόνια και δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγω». Η Μαρία άλλωστε είναι ιδιαίτερα σταθερός άνθρωπος. «Στο TeleCity(το 2001 μετονομάστηκε σε ΤηλεΑστυ) έμεινα είκοσι χρόνια, έχω δεκαπέντε χρόνια τον ίδιο άντρα. Καταλαβαίνεις...» λέει γελώντας.

Αυτό που δεν θα κάνει φέτος είναι βραδινό talk show και ομολογεί πως είναι για εκείνη μεγάλη ανακούφιση. «Πέρασα πάρα πολύ ωραία στα Καρντάσιανς, χάρηκα πολύ που συνεργάστηκα με μια τόσο σημαντική τηλεοπτική προ-σωπικότητα όπως είναι ο Γρηγόρης, έμαθα πράγματα από εκείνον και τώρα που τον γνώρισα από κοντά και είδα -πώς λειτουργεί, τον παραδέχομαι ακόμα περισσότερο. Είναι ένας εξαιρετικά έξυπνος άνθρωπος και του αξίζει η επιτυχία που έχει. Όμως, όταν ξεκίνησε και το πρωινό, δεν μου έβγαινε το πρόγραμμα, εξαντλήθηκα. Δεν μπορούσα τρεις φορές την εβδομάδα να κοιμάμαι στις 4.00 τα ξημερώματα και άλλες δύο να ξυπνάω στις 6.30 το πρωί. Υπήρχαν φορές που δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου, ένιωθα κατάκοπη, το κορμί μου βαρύ».

Έχοντας βρεθεί οε κεντρικό ρόλο σε πρωινό πρόγραμμα καθημερινές και Σαββατοκύριακα, βραδινό talk show, αλλά και σε ένα θεαματικό live show όπως. το YFSF, αναρωτιέμαι πού νιώθει στο φυσικό της περιβάλλον. «Στο Face και στο πρωινό. Ίσως επειδή μου αρέσει να κινούμαι στο πλατό, το στατικό δεν μου πάει τόσο. Στο πρωινό μου αρέσει που αλλάζουν γρήγορα τα θέματα, στο Face μου αρέσει αυτό το θεατράλε και το παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον και ως θεατής, γιατί έχει χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Όχι ότι αποποιούμαι όλα τα άλλα, μου άρεσαν πολύ και τα Καρντάσιανς, αλλά αυτά είναι πιο κοντά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved