Κάτια Δανδουλάκη: «Θέλουµε πολύ να συνεργαστούµε στο µέλλον με τον Καπουτζίδη»
Media

Κάτια Δανδουλάκη: «Θέλουµε πολύ να συνεργαστούµε στο µέλλον με τον Καπουτζίδη»

Την επιθυμία της να συνεργαστεί κάποια στιγμή στο μέλλον τηλεοπτικά με τον Γιώργο Καπουτζίδη, επιβεβαιώνοντας αυτό που κυκλοφορούσε εδώ και καιρό ως είδηση, ότι δηλαδή ο σεναριογράφος του «Παρα πέντε» είχε γράψει τον ρόλο της Ντάλιας, για την Κάτια Δανδουλάκη, αποκαλύπτει η αγαπημένη ηθοποιός.

Τηλεοπτικά θα σε δούµε κάπου;

«Θα µε δείτε; Έλα ντε (σ.σ.: γελάει). Πριν γίνει όλο το «σκηνικό» µε το δηµοψήφισµα συζητούσα για µια καθηµερινή σειρά, µετά ανατράπηκαν όλα και ακόµα είναι στον «πάγο», όπως είναι πολλά στη χώρα µας, που δοκιµάζεται άγρια πλέον. Θέλω πολύ να ξανακάνω τηλεόραση, γιατί έχω µάθει να ζω µε αυτή, αλλά είµαι σε αναµονή για την ώρα. Μακάρι να προκύψει κάτι καλό!»

Είδες το «Παρτάλι» και την «Εθνική Ελλάδος»;

«Τα είδα και τα χάρηκα πολύ. Βρήκα εξαιρετικό το «Παρτάλι» και εντυπωσιάστηκα από τη στροφή που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης, µε µια σειρά-πρόταση που µε συγκίνησε βαθιά».

Αληθεύει ότι θα έπαιζες την Ντάλια του στο «Παρά πέντε»; Σου είχε κάνει πρόταση;

«Είχα κλείσει να κάνω τη «Βέρα στο δεξί» όταν µε ενηµέρωσε ότι είχε γράψει για εµένα. Μόλις διάβασα το σενάριο ξετρελάθηκα, αλλά δεν θα άφηνα µε τίποτα την υπέροχη «Βέρα». Θέλουµε πολύ να συνεργαστούµε στο µέλλον και εύχοµαι να συµβεί. Έχει αληθινό ταλέντο ο Γιώργος!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved