Ντίνος Σιωμόπουλος: «Αισθάνοµαι πλέον τον Γιώργο Παπαδάκη οικογένειά µου»
Media

Ντίνος Σιωμόπουλος: «Αισθάνοµαι πλέον τον Γιώργο Παπαδάκη οικογένειά µου»

Τα θετικά και τα αρνητικά της δουλειάς του αποκαλύπτει ο Ντίνος Σιωμόπουλος ο οποίος μιλάει και με τα καλύτερα λόγια για τον μέντορά του Γιώργο Παπαδάκη καθώς βρίσκεται στο πλευρό του τα τελευταία οκτώ χρόνια...

Τι δεν αντέχεις σε αυτή τη δουλειά και τι εξακολουθείς να αγαπάς;

«∆εν αντέχω να βλέπω ανθρώπους που δεν αντιλαµβάνονται ότι η δηµοσιογραφία δεν έχει σκοπό την προσωπική τους προβολή, αλλά την ενηµέρωση των πολιτών. Όταν ένας δηµοσιογράφος κάνει ρεπορτάζ, δεν ρωτάει για την πάρτη του, αλλά για όλους εκείνους που δεν έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή µε έναν υπουργό ή έναν παράγοντα της πολιτικής και οικονοµικής ζωής του τόπου. Λατρεύω που κάθε ηµέρα ο κόσµος µού υπενθυµίζει τον ρόλο µου και το τι πρέπει να κάνω για να τον κρατάω ενηµερωµένο».

Ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά του Γιώργου Παπαδάκη;

«Τα τελευταία 8 χρόνια είµαι δίπλα του, και τον αισθάνοµαι πλέον οικογένειά µου. Πιο πολύ χρόνο περνάω µαζί του παρά µε τους γονείς µου, την αδερφή µου, τις ανιψιές µου, τις φίλες και τους φίλους µου. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο ορισµός του επαγγελµατία. Ενηµερώνεται καθηµερινά και σε βάθος, είναι αντικειµενικός, έχει αντοχές φυσικές και πνευµατικές, είναι έντιµος, δεν έχει δεσµεύσεις και εξαρτήσεις και λατρεύει την οικογένειά του. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να τα έχουν και οι συνεργάτες του για να βρίσκονται δίπλα του, διαφορετικά δεν θα αντέξουν ούτε µία ηµέρα. ∆εν ξέρω αν στα αρνητικά πρέπει να συµπεριλάβει κάποιος τον παρορµητισµό του, την οργή που πολλές φορές βγάζει γι’ αυτά που ακούει και βλέπει και το πάθος του να φτάνει µέχρι τέλους την προσπάθεια να αναδείξει θέµατα και προβλήµατα που αντιµετωπίζει ο απλός κόσµος, αλλά κι αυτά είναι µέρος του χαρακτήρα του».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved