Μαρία Κορινθίου: «Θα υπάρξουν εντάσεις»
Media

Μαρία Κορινθίου: «Θα υπάρξουν εντάσεις»

Τι να περιμένουμε να δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς Ρουά Ματ;

«Περιμένουμε να δούμε πολλές ανατροπές Το δαιμόνιο μυαλό της σεναριογράφου, - Βάνας Δημητρίου έχει ξεκινήσει νέες ιστορίες, οι οποίες μπλέκονται πολύ ενεργά και δυνατά στις ζωές των ηρώων. Όσον αφορά τη Μαρία και τη δική της ιστορία, περιμένουμε μία αλλαγή στα συναισθήματα της. Πλέον, την αφορά πιο πολύ η Νεφέλη και ποια θα είναι η αντίδραση της στα νέα δεδομένα» τόνισε στο Mytv η Μαρία Κορινθίου.

-Ωστόσο, η Νεφέλη αγνοεί ότι ο Ανδρέας βρίσκεται στη φυλακή. Πώς θα διαχειριστεί η Μαρία αυτή την κατάσταση;

«Η Μαρία κρύβει από την κόρη της την αλήθεια και προσπαθεί να την κρατήσει μυστική με νύχια και με δόντια. Η ίδια προσπαθεί μέσα από επισκέψεις σε ψυχολόγο και μόνη της να διαχειριστεί την κατάσταση. Πρόκειται, όμως, για ένα πανέξυπνο παιδί, που καταλαβαίνει κάποια πράγματα.»

-Η Μαρία πώς αισθάνεται μετά την επίθεση του Ανδρέα σε εκείνη και τον Φίλιππο;

«Η Μαρία δεν νιώθει καλά. Δίνει ελαφρυντικά στον Ανδρέα και έχει τύψεις α π έναντι στην κόρη της, αλλά και σε εκείνον. Ο Ανδρέας, έπειτα από τον πυροβολισμό, παραδίνεται την Ασφάλεια.»

-Εκείνη θα σταθεί στο πλευρό του ή θα βρεθεί απέναντι του;

«Η Μαρία θα σταθεί και θα στηρίξει τον Ανδρέα, θα πράξει όπως εκείνη θεωρεί ότι είναι το σωστό.»

-Η στάση της στην υπόθεση του Ανδρέα θα προκαλέσει εντάσεις στη σχέση της με τον Φίλιππο;

«Ναι, θα υπάρξουν εντάσεις. Η Μαρία, για χάρη του παιδιού της και μόνο, στηρίζει τον Ανδρέα. Η Νεφέλη γνωρίζει ότι ο πατέρας της είναι ο Ανδρέας, και έτσι εκείνη πρέπει να σταθεί στο πλευρό του. Επομένως, η θέση της είναι πολύ λεπτή, γιατί βρίσκεται στη μέση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved