Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αν δεν νοσήσεις από μια ασθένεια, δεν μπορείς να την καταλάβεις»
Media

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αν δεν νοσήσεις από μια ασθένεια, δεν μπορείς να την καταλάβεις»

Στο παρελθόν τόσο η εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» όσο και το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» συνδύαζαν στα πάνελ τους κάποια γνωστά ονόματα αλλά και καινούρια. Πώς και επέλεξε τόσο νέα παιδιά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Πιστεύω πως πρέπει να δίνονται ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους. Άλλωστε κι εμένα κάποιος μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Η επιτυχία μιας εκπομπής θεωρώ ότι έγκειται στη θεματολογία και το περιεχόμενό της, αλλά και στη διάθεση, στη χημεία και την εργατικότητα της ομάδας» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

- Αισθάνεσαι πιο κατασταλαγμένη από παλιά;

«Ναι, και αυτό οφείλεται στις καταστάσεις και στις εμπειρίες. Αν δεν νοσήσεις από μια ασθένεια, δεν μπορείς να την καταλάβεις. Με έμαθαν αρκετά αυτά που έτυχαν στη διαδρομή μου. Αισθάνομαι τυχερή για τους ανθρώπους που υπήρξαν γύρω μου, όπως ο Λάκης Λαζόπουλος, η Ελένη Μενεγάκη, η Ναταλία Γερμανού, η Κατερίνα Καραβάτου, η Ζήνα Κουτσελίνη, ο Αντώνης Λουδάρος κ.ά. Είμαι ευγνώμων γιατί όλοι αυτοί μου άφησαν κάτι. Οι συμβουλές τους ήταν πολύτιμες, ακόμα κι αν αυτό το συνειδητοποίησα λίγο αργότερα. Ολοι μου έδωσαν κάτι από τη γνώση τους.»

- Ποια συμβουλή θυμάσαι πιο έντονα και έχεις κρατήσει;

«Να είμαι ο εαυτός μου. Πολλές φορές παρασυρόμαστε από τις καταστάσεις. Νομίζουμε ότι είμαστε σε ένα κλουβί, ότι μόνο σε εμάς μπορεί να έχει συμβεί κάτι τόσο άσχημο ή ότι κάποιες φορές τα πράγματα είναι εναντίον μας. Τώρα τα βλέπω όλα πιο αντικειμενικά.»

-Τι σε ωρίμασε;

«Ο χρόνος. Σιγά-σιγά άρχισα να αλλάζω τον τρόπο που βλέπω και αντιμετωπίζω τις καταστάσεις. Ήρθε από μόνο του. Παράλληλα, επειδή φέτος λόγω των πολιτικών εξελίξεων έμεινα για μεγαλύτερο διάστημα μακριά από την τηλεόραση, μου δόθηκε η ευκαιρία να δω πιο ξεκάθαρα και αντικειμενικά τα πράγματα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved