Έλενα Σολωμού: Οι αποκαλύψεις της για την Μουρμούρα
Media

Έλενα Σολωμού: Οι αποκαλύψεις της για την Μουρμούρα

Η Έλενα Σολωμού, η σεναριογράφος της σειράς «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» μιλά για την συνέχεια του σίριαλ. 

-Και τι θα δούμε φέτος;

«Οι μεγάλες αλλαγές έρχονται από τη Μαρίνα που φέτος τελικά κάνει όντως την επανάστασή της και πιάνει δουλειά σαν γραμματέας. Το γεγονός αυτό θα κλονίσει τον γάμο της με τον Ηλία, μιας και οι ισορροπίες στο σπίτι αλλάζουν. Σκέψου, για παράδειγμα, τι θα γίνει αν ο Ηλίας έρθει από τη δουλειά και δεν βρει φαγητό στο σπίτι. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Μαρίνα δεν θεωρεί πως είναι μια απλή γραμματέας, αλλά μεγαλοστέλεχος!» τόνισε στο TV Έθνος.

-Τι γίνεται με την υπέροχη Βουλίτσα και τον Μηνά;

«Κι εδώ έχουμε... μουρμούρες, μιας και η Βουλίτσα βάζει στο μυαλό τους να μετακομίσουν και να φύγουν επιτέλους από τη Δραπετσώνα και να πάνε να μείνουν στην Πειραϊκή, μετά από σχετική πρόσκληση της πλούσιας εξαδέλφης τους από το χωριό. Η... μάχη τώρα αρχίζει (γέλια). Χώρια ότι μπορεί επίσης να δούμε τα παιδιά τους να επιστρέφουν από την Κωνσταντινούπολη ξανά στην Ελλάδα.»

-Η νέα σεζόν πώς βρίσκει τον Χάρη με τη Βασούλα;

«Θα προσπαθήσουν να γυρίσουν σελίδα στη σχέση τους. Θα προσπαθήσουν να την πάνε ένα βήμα παρακάτω και να τη στήσουν σε πιο γερά θεμέλια.»

-Δηλαδή, θα έχουμε γάμο;

«Για την ώρα κανείς δεν ξέρει, άσε που και να ήξερα, δεν θα σου το έλεγα.»

-Πάντως, και φέτος θα έχουμε πολλές έκτακτες εμφανίσεις...

«Φυσικά - και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Θα δούμε πολλούς αγαπημένους ηθοποιούς. Μάλιστα, η αρχή γίνεται αυτή την εβδομάδα με την Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, η οποία έρχεται και θα υποδυθεί τη μητέρα της Μαρίνας, αλλά και τη Νατάσα Ασίκη (είναι η πραγματική σύζυγος του Αντώνη Αντωνίου), που θα έρθει στους δέκτες μας και θα υποδυθεί τον μεγάλο, νεανικό έρωτα του Μηνά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved