Δημήτρης Παπανώτας: «Κατάλαβαν ότι για να συνεχίσουν να βγάζουν χρήµατα θα πρέπει να προσγειωθούν»
Media

Δημήτρης Παπανώτας: «Κατάλαβαν ότι για να συνεχίσουν να βγάζουν χρήµατα θα πρέπει να προσγειωθούν»

Για το σταριλίκι στην Ελλάδα μιλάει ο Δημήτρης Παπανώτας, για το πόσο καλό έκανε η κρίση στα λεγόμενα... ψώνια, αλλά και για τον... σνομπισμό, που αποπνέει...

Υπάρχουν Έλληνες σταρ;

«Ναι, υπάρχουν άνθρωποι µε star quality. To star system στην Ελλάδα είναι φτωχό. Πρόσφατα βρέθηκα στο Σεράγεβο στο film festival και έβλεπα να περπατούν στο κόκκινο χαλί άνθρωποι άγνωστοι για µένα. Εκεί κατάλαβα πόσο αστείο µπορεί να φαίνεται σε έναν Αµερικανό µια αντίστοιχη εκδήλωση στην Ελλάδα».

∆ιαβάζουµε πολλές πικάντικες και πιπεράτες δηλώσεις. Αποδίδει αυτή η στρατηγική;

«Η δημοσιότητακάνει πολύ καλό. Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούµαστε µαζί τους και δεν ξέρουµε τι κάνουν στη ζωή τους. Ξέρεις πιθανόν τις σχέσεις τους και τίποτα περισσότερο. Πες πες, όµως, το όνοµά τους µένει».

Επίσης έχουµε πολλούς σούπερ σταρ που για να επικοινωνήσεις µαζί τους πρέπει να περάσεις από 40 κύµατα. Εσύ ήσουν ποτέ έτσι;

«Το φαινόµενο των σούπερ σταρ, που έπρεπε να µιλήσεις µε τη γραµµατέα τους πριν, νοµίζω ότι έχει εκλείψει. Ευτυχώς, αυτό ήταν ένα από τα καλά της κρίσης. Κατάλαβαν ότι για να συνεχίσουν να βγάζουν χρήµατα θα πρέπει να προσγειωθούν. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι δεν έχασα την επαφή µου µε την πραγµατικότητα. Όσοι µε γνωρίζουν από κοντά, µου λένε ότι µε περίµεναν λίγο πιο σνοµπ, αλλά τελικά είµαι µια χαρά παιδί.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved