Τσιμιτσέλης για «Κάτω Παρτάλι»: «Θέλω είναι να έχει ένα φινάλε, να μην αφεθεί μετέωρο»
Media

Τσιμιτσέλης για «Κάτω Παρτάλι»: «Θέλω είναι να έχει ένα φινάλε, να μην αφεθεί μετέωρο»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στη σειρά «Κάτω Παρτάλι».

Είστε αισιόδοξος για το αύριο;

«Ό,τι υπάρχει και χειρότερο ισχύει 100%. Το αν θα πάμε εκεί, δεν το ξέρω. Δυστυχώς, αν και είμαι από τη φύση μου υπεραισιόδοξος, σε πολλά πράγματα δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Πρέπει η ελεύθερη πτώση που έχουμε να βρει έναν πάτο. Το έργο, που λέγαμε, έχει γραφτεί εδώ και καιρό και δεν αλλάζει, θέλει προσαρμογή. Αυτό που θέλω είναι να εξαντλήσει αυτή η κυβέρνηση τετραετία. Βλέπω το χωριό μου κάθε μήνα με τις εκλογές, καλό είναι αυτό, αλλά φτάνει. Και να γίνουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις...».

Τι θα γίνει με το Κάτω Παρτάλι; Τα οικονομικά προβλήματα θα ξεπεραστούν;

«Δεν ξέρω τι θα γίνει... Αυτό που θέλω είναι να έχει ένα φινάλε, να μην αφεθεί μετέωρο. Το αξίζουν οι τηλεθεατές, αλλά και εμείς. Προβλήματα υπάρχουν σε πολλές παραγωγές. Εγώ προσωπικά κάνω υπομονή, είμαι αρκετά συγκαταβατικός. Ίσως γιατί έχω κι άλλη δουλειά. Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα και πρέπει να δείχνουμε κατανόηση, αλλά πρέπει να αλλάξουν και οι παραγωγοί συμπεριφορά, να υπάρχει μια μπέσα».

Θα λέγατε πως τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία;

«Δυστυχώς δεν ισχύει. Κάποτε ναι. Τώρα τα λεφτά μαζί με την υγεία και την ευτυχία έχουν το ίδιο ακριβώς βάρος...» δήλωσε στο περιοδικό «Τηλέραμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved