Εμπρού Οζκάν: «Θα πρέπει να ανεχόμαστε περισσότερο ο ένας τον άλλον»
Media

Εμπρού Οζκάν: «Θα πρέπει να ανεχόμαστε περισσότερο ο ένας τον άλλον»

Η Εμπρού Οζκάν υποδύεται την Ντιλαρά στη νεοτουρκική σειρά του ΜΕGA «Ραγισμένες καρδιές».

-Ο κόσμος θεωρεί την Ντιλαρά ως τον χειρότερο χαρακτήρα στη σειρά, γιατί;

«Εγώ δικαιολογώ την Ντιλαρά. Η γυναίκα αισθάνεται μέσα της ότι έχει δίκιο, θεωρώ ότι ο χαρακτήρας της αντανακλά τον δικό της κόσμο, όλα όσα έχει ζήσει, όσα έχει μάθει στη ζωή της. Η Ντιλαρά αγωνίζεται γι' αυτά που έχει αποκτήσει. Το οικογενειακό εισόδημα, την οικογένεια της, την προστασία των παιδιών της. Γι αυτό το λόγο ενοχλεί και ενοχλείται» τόνισε στο TV Ζαππινγκ.

-Πιστεύει πως όσα ξέρει και όσα κάνει είναι σωστά ;

«Ναι, αλλά θα προσπαθήσει να κρατήσει με το ζόρι δίπλα της τον άντρα της, παρόλο που δεν τον Θέλει. Πράγματι, γιατί είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Η Ντιλαρά είναι από τις γυναίκες εκείνες που δεν δέχονται να χάσουν κάτι! Δεν θέλει να χάσει τίποτα και θα φτάσει στα άκρα γι' αυτό! Ακόμα και το γάμο της τον βλέπει σαν μια επιχείρηση. Φυσικά, το συναίσθημα δεν λειτουργεί έτσι.»

-Αν ήσουν στη θέση της και δεν ήθελες έναν άντρα, θα έμενες μαζί του μόνο και μόνο για να τον εκδικηθείς;

«Εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι μια γυναίκα σαν την Ντιλαρά! Οποιος θέλει να φύγει πρέπει να φύγει για να είναι ευτυχισμένος. Κι εγώ γενικότερα είμαι ευτυχισμένη.»

-Ο ρόλος αυτός έχει επηρεάσει την άποψη σου για το γάμο;

«Αγαπώ την έννοια την οικογένεια. Θεωρώ σημαντικό το να γίνεσαι ζευγάρι με τον άνθρωπο σου. Εχω πολλούς φίλους μου που έχουν παντρευτεί και έχουν χωρίσει. Πιστεύω πως θα πρέπει και οι δύο πλευρές ίσως να προσπαθήσουν περισσότερο για να μπορέσουν να κρατήσουν το γάμο ζωντανό, θα πρέπει να ανεχόμαστε περισσότερο ο ένας τον άλλον.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved